peter pann album 33
Zdroj: TS, youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPVideo

Peter Pann ohlásil nový album a s Kalim vydal novinku, ktorú musíš počuť!

Peter Pann vydáva novinku s Kalim a ohlásil album ’33‘!

Producent Peter Pann čoskoro vydá nový album, ktorý dostal názov 33, niektoré songy z tohto projektu sú nám však už známe. Do toho prvého, s názvom Hola, si na pomoc zavolal Ega a maďarských rapperov Hercega a HRflowa. Skladba z roku 2019, ktorej klip na YouTube už presiahol hranicu 2,5 mil. zhliadnutí, sa objavila aj na Egovom albume Egotron ako bonusová. Pieseň Ona To Má bola takmer rovnako úspešná a priniesla jedinečnú spoluprácu štyroch umelcov.

peter pann album 33
Zdroj: TS, youtube.com

Hit minulého leta s názvom Stroj spojil Petra Panna s Kalim a Separom a na streamovacích službách si získal obrovskú pozornosť poslucháčov. Réžiu nového videoklipu, ktorý vyšiel dnes o 16:16, má na svedomí Dušan Krajčovič. Ide o novinku, v ktorej sa opäť spája s Kalim a pripomína fanúšikom ako dlho už na scéne fungujú. Song Kali a Peter Pann si môžeš uložiť kliknutím na tento link! 

Klip sme točili len na jednej lokácii, ostatné sú prestrihy z koncertov a výjazdov. Týmito zábermi sa vraciame späť v čase s našimi fanúšikmi a pozeráme sa na to, čo sme už spolu počas tejto cesty dokázali. S Kalim robíme hudbu už 10 rokov, možno aj viac, takže sme toho zažili už extrémne veľa.

Vydaním dnešnej novinky spúšťa na www.dezertmusic.sk predpredaj svojho druhého producentského albumu ‚33‚. Na našom Ruka Hore shope si ho budeš môcť zakúpiť už o dva týždne!

Peter Pann vydá svoj druhý album ’33‘

Album začal vznikať v roku 2019 v období, kedy som vydal skladbu Hola, na ktorej mi hosťuje Ego a z Maďarska Herceg a HRflow. Tento projekt som chcel dať von už na konci toho roka, začal som však robiť na viacerých iných veciach a poposúval som si to. Medzičasom ešte vyšla aj skladba Ona To Má s Mišom Bielym, Eusebiom a Mikym Mora. Tretí singel vyšiel minulý rok pred letom, kedy som sa vyhecoval a povedal si, že to už idem dokončiť. Hovorím o songu Stroj s Kalim a Separom.

Vtedy som si povedal, že chcem aby to vyšlo na začiatku roka 2022. 

peter pann album 33
Zdroj: TS

Spravil som si balíček s hudbami, rozmýšľal koho osloviť a následne som ich rozposlal interpretom. Skúsil som napísať aj ľuďom, ktorých dobre nepoznám, takže nešlo len o kamarátov. Napokon z toho vzišlo 38 hostí, z toho traja muzikanti (husle, gitara, saxofón). Mám v pláne urobiť ešte nejakých 7 klipov, niektoré sú už natočené a postupne pôjdu von. Chcel by som vydávať každé dva týždne nový. 

Keby som mohol porovnať nový album s predošlým, z roku 2017, na tom minulom bolo viac elektronických dropov.

Tiež aj tvrdých rappových vecí, na tomto albume je len jedna, ostatné sú skôr melodické a rytmické. Sú tam reggeatony, afrobeaty, retro ale aj klasiky, všetko to dýcha hip-hopom. Pokúšal som sa o hudbu, ktorú počúvam a som veľmi spokojný s týmto výsledkom.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, TS

Zdroj titulného obrázku: TS, youtube.com

Komentáre

Odporúčame