Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Separ si potetoval obe líca, čo povieš na nové tetovanie rappera?
separ tetovanie
Zdroj: instagram.com
NewsHIP-HOP

Separ si potetoval obe líca, čo povieš na nové tetovanie rappera?

Separ ma nové tetovanie na oboch lícach

Slovenský rapper Separ šokoval verejnosť, včera sa na svojom Instagrame so sledovateľmi podelil o jeho nové tetovanie. To bude zdobiť jeho líca a časť čela, na troch miestach sa totiž rozhodol obohatiť svoju tvár o slovné spojenie „point of view„. Jeho vyjadrenie ti prinášame v článku nižšie! 

separ tetovanie
Zdroj: instagram.com

Tento krok zdôvodnil v stories a zároveň poďakoval fanúšikom za podporu:

Všetci majú teraz ten prvý efekt, že ‚čo mu *ebe?‘, ‚to čo dal?‘, ale keď sa na to pozrieš, tak zistíš, že je to vlastne úplne dokonalé. Je to vlastne len ‚point of view‘, iba uhol pohľadu, či už je to dobré alebo zlé. Úplne úprimne, čakal som, že ľudia z toho budú hotoví, ale do správ mi chodia samé ohne. Veľmi sa teším, že Slovensko a Česko už nie je tak obmedzené ako kedysi. Je to jedna z tých najlepších keriek čo mám. 

Vôbec som z tohto nečakal takýto ošiaľ, som rád, že sa Vám to páči. To však nie je pointa, pointa je to, že sa to páči mne. Pýtate sa ma, či to bolí. Nad nosom sa to dá zniesť, ale máš pocit, že sa ti dá každých sedem kýchnuť. Na bokoch sa to tiež dá, ale na líci pri nose je to vážne peklo, tečú z toho slzy.

separ tetovanie
Zdroj: instagram.com

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: instagram.com

Zdroj titulného obrázku: instagram.com

Komentáre

Odporúčame