ed sheeran j balvin
Zdroj: youtube.com
KLIPSvetNewsLatinoPOPVideo

J Balvin a Ed Sheeran spolu vydali dva songy, toto spojenie ťa šokuje!

J Balvin a Ed Sheeran vydali dve novinky po španielsky

Jeden z magnátov žánru latino, J Balvin a najpopulárnejší ryšavý gitarista Ed Sheeran sa spájajú v dvoch novinkách. Táto prekvapivá spolupráca je šokujúca a zároveň aj očakávaná, keďže Ed už má na svojom konte aj songy, ktoré sa španielskeho jazyka dotýkajú. Svetoznáme hudobné ikony sa spojili v dvoch novinkách – akustickej Forever My Love a tanečnej Sigue.

Milostná akustická pieseň Forever My Love dostala čiernobiely videoklip, v ktorom nás chalani zobrali do štúdia, v ktorom hrajú na gitary. Nenechajte sa zmiasť, titulky sú vždy naopak, keď spievajú po anglicky, vidíme španielske titulky a opačne. Vo vizuáli ku songu Sigue sa už trochu odviazali a okrem rozličných outfitov ich vidíme ako dobrých kamarátov, ktorí si užívajú spoločne strávený čas. Pre tých, ktorých to zaujíma – „sigue“ znamená „sledovať„, takže sledujte obidva klipy!

Ed Sheeran a J Balvin v dvoch španielskych novinkách

Sheeran v slovách oboch songov dokazuje, že sa do španielčiny skutočne ponoril a dal si záležať na správnej výslovnosti. Medzi jeho posledné spolupráce s umelcami, ktorí hovoria po španielsky radíme dva songy. Nothing On You s Paulom Londrom z albumu No. 6 Collaborations Project a nedávnu novinku Bam Bam s Camilou Cabello. Celý príbeh, ktorý stojí za jeho spoluprácou s J Balvinom prezradil na svojom Instagrame:

Stretli sme sa minulý rok v posilňovni v New Yorku. Boli sme tam skoro ráno len my dvaja. Spoznal som jeho hlas, takže keď bol na mobile, prišiel som a pozdravil ho. Rozprávali sme sa tak dlho, že sme skončili na obede a poobednom čaji. Následne sme sa stali kamarátmi, ktorí sa neustále rozprávali. V období Vianoc som bol v New Yorku kvôli vystúpeniam, tak sme sa rozhodli byť na celý deň v štúdiu.

Z plánovaného dňa sa stalo viacero dní, čoskoro sa dozviete viac. Prvé dva songy, ktoré sme spravili boli Sigue a Forever My Love, milujem ich. Chcel ma dostať do svojho sveta, ja jeho zas do môjho. Naučiť sa po španielsky bolo riadnou výzvou, ale veľmi ma to bavilo. Dúfam, že sa Vám songy budú páčiť a čoskoro dáme von viac vecí.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius, billboard.com

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame