Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Hviezda z One Direction, Harry Styles, oznámil vydanie tretieho albumu!
harry styles one direction harry's house
Zdroj: onlineticketshop.sk, instagram.com
SvetNewsPOP

Hviezda z One Direction, Harry Styles, oznámil vydanie tretieho albumu!

Hviezda z One Direction, Harry Styles, vydá tretí album

Všetci si dobre spomíname na boyband One Direction a jedného z jeho členov, Harry Styles je z tejto pätice chalanov vo svojej sólovej kariére zatiaľ najúspešnejší. 28-ročná popová hviezda, ktorá počas účinkovania so Zaynom, Louisom, Niallom a Liamom vydala 5 albumov a množstvo hitov, sa chystá vydať už svoj tretí sólový projekt. Harry mu dal názov Harry’s House, dátum jeho vydania stanovil na 20. máj 2022 a potvrdil, že bude pozostávať z 13 piesní!

Svetoznáma tvár hudobného šoubiznisu spolu s oznámením vydania očakávaného albumu fanúšikov potešila aj 40-sekundovým trailerom. Styles ho otvára krátkymi videami, ktoré pozostávajú z kvetov, ruchu veľkomiest a šialenstva na jeho koncertoch v obrovských arénach a futbalových štadiónoch. Následne nás však prenáša do útulného divadla, v ktorom je sám, len s maketou žltého domu. Môže to teda znamenať, že nám dovolí nazrieť bližšie do jeho súkromia? Už teraz sme veľmi zvedaví a netrpezliví!

Hity ako Sign Of The Times, Watermelon Sugar či Adore You z albumov Harry Styles a Fine Line mu priniesli medzinárodné úspechy a ešte väčšiu popularitu. Nesmieme teda zabudnúť na jeho plánovanú tour, ktorá zavíta aj neďaleko Slovenska. So svojou veľkolepou šou sa totiž v rámci turné Love On Tour zastaví 15. júla 2022 v pražskej O2 Arene! Všetky zastávky si môžeš prezrieť na obrázku nižšie.

harry styles one direction
Harry Styles a zastávky jeho turné Love On Tour v roku 2022. Zdroj: twitter.com
harry styles one direction harry's house
Harry Styles a album Harry’s House. Zdroj: instagram.com

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius, music-news.com

Zdroj titulného obrázku: onlineticketshop.sk, instagram.com

Komentáre

Odporúčame