Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Yael a Tina vydávajú song Sen! Spevák v klipe mení účes a končí na lôžku!
yael tina sen
Zdroj: TS
KLIPSK/CZNewsPOPRnBVideo

Yael a Tina vydávajú song Sen! Spevák v klipe mení účes a končí na lôžku!

Yael a Tina vydávajú song Sen, klip novinky ťa dostane!

Yael a Tina sa spojili v novom videoklipe ku skladbe Sen, ktorá vyšla dnes, 23. marca, na oficiálnom YouTube kanáli ILLUMINATE. Mladý herec a interpret Matúš Kolárovský si pre svojich fanúšikov opäť pripravil ďalšie veľké prekvapenie. Energickú novinku, ktorú vydal spolu s Tinou, dopĺňa videoklip, v ktorom si interpret zmenil svoj ikonický účes. Nový imidž, Matúšovi spravil šikovný Michal Vida zo Savage Barber Bratislava.

Na túto spoluprácu s Tinou som čakal veľmi dlho. Touto cestou by som sa jej chcel veľmi pekne poďakovať za prijatie, ale aj mentoring. Veľmi si to vážim.

Skladba Sen je ďalším zo singlov, ktoré sa objavia na pripravovanom EP-čku speváka, ktoré vyjde už v najbližších dňoch! Na projekte, ktorý bude dostupný v predpredaji na našom Ruka Hore shope, bude 5 skladieb a jedna bonusová. Okrem iného sa fanúšikovia Yaela môžu tešiť aj na jeho tohtoročnú tour, ktorá odštartuje 6.5.2022 v Košiciach a finále prinesie 27. máj 2022 a krst v bratislavskom klube Hopkirk. Meno krstného otca spevák zatiaľ nechce prezradiť, ale sľubuje, že sa máme na čo tešiť.

O mix a master sa postarala produkcia „dvatritridva“ v podobe hudobných producentov Martina Šrámeka alias Maxa, Adriána Líšku a Mateja Mikloša. Videoklip vznikol ako tradične v produkčnom dome Illuminate pod taktovkou režiséra Martina Mika.

yael tina sen
Zdroj: TS

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, TS

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame