Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Kylie Jenner a Travis Scott v dojímavom videu 'To Our Son' vítajú syna!
kylie jenner travis scott stormi
Zdroj: rtl.be
SvetNewsVideo

Kylie Jenner a Travis Scott v dojímavom videu ‚To Our Son‘ vítajú syna!

Kylie Jenner a Travis Scott v dojímavom videu vítajú syna

Modelka Kylie Jenner a rapper Travis Scott sa na YouTube so svojimi fanúšikmi a celým internetovým svetom podelili o 10-minútové dojímavé video. Táto kompilácia krátkych klipov dostala názov ‚To Our Son‚ a je oslavou cesty ich druhorodeného syna Wolfa Websteraz bruška na svet„.

Video nám približuje osobný život oboch rodičov a ich prípravu na druhé dieťa, ktorému dala Kylie život 2.2.2022. Tieto zostrihy pozostávajú z rodinných stretnutí, pohľadov na izbu novorodenca a okrem iného aj pozdravov a prianí od členov rodiny.

Toto je tá najlepšia vec, ktorá sa mu mohla stať,“ hovorí Kylie matka rappera, Wanda Webster. „Vidím v mojom synovi iného človeka. Práve dnes som niekomu na párty hovorila, aká skvelá si matka, vždy myslíš najprv na Stormi. To je krásne. Mám veľké šťastie, že si matkou mojich vnúčat. Milujem ťa a prajem ti veľa šťastia.

Krátko po zdieľaní tohto videa so svetom, ktoré vyšlo 21. marca, Kylie a Travis oznámili, že sa rozhodli novorodencovi zmeniť meno:

Mimochodom, meno nášho syna už nieje Wolf. Príliš sa nám nepáčilo, lebo to neznie akoby to bol naozaj on. Chcel sme sa s Vami o túto správu podeliť, lebo meno Wolf počujeme z každej strany.

kylie jenner travis scott stormi
Travis Scott a Kylie Jenner s dcérou Stormi, zdroj: rtl.be

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, complex.com

Zdroj titulného obrázku: rtl.be

Komentáre

Odporúčame