Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Alan Murín vydáva song AYAY, na ktorom hosťuje americký rapper Raunii!
alan murín ayay smurrf
Zdroj: Alan Murín
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPVideo

Alan Murín vydáva song AYAY, na ktorom hosťuje americký rapper Raunii!

Alan Murín a americký rapper Raunii v novinke AYAY!

Slovenský spevák Alan Murín a americký rapper Raunii vydávajú novinku s názvom AYAY, dnešná trapová novinka je prvým hudobným výsledkom jeho pobytu v USA! Song vyšiel 22. marca 2022 na všetkých streamovacích platformách a YouTube kanáli Alana Murína.

Mladý objav a populárny hlas domácej scény nám príbeh za dnešnou novinkou objasnil v krátkom rozhovore. Alan nám prezradil, ako dostal ku spolupráci s americkým producentom a ako sa mu zatiaľ za „veľkou mlákou“ darí. Čítaj ďalej!

Alan Murín a Raunii v novinke AYAY

„Prišiel som do Ameriky s tým, že sa idem jednoducho vyskúšať dostať k ľuďom, ktorí sa hýbu v hudbe. Hneď v prvý deň, kedy som prišiel, som sa snažil dostať do rozhovoru s každým, s kým som sa dostal do najmenšieho kontaktu. Od predavačov v obchode, cez SBSkárov až po náhodných okoloidúcich. Celkovo som sa v ten deň zoznámil s približne 30-40 ľuďmi.

Dostal som sa do rôznych situácií vrátane tej, kedy som sa ocitol v miestnosti so štyrmi chalanmi z undergroundovej scény, ktorí odomňa chceli 20 tis. dolárov za pozíciu predskokana pre veľkého interpreta na koncerte, ktorý organizovali. Jednoducho veľmi zaujímavé skúsenosti.

alan murín ayay smurrf
Zdroj: Alan Murín

Ku koncu dňa, keď som si hovoril že ‚už stačilo, idem domov a opäť skúsim šťastie zajtra‘ som sa stretol s človekom, s ktorým som v ten večer skončil v štúdiu. Boli sme tam zhruba od jedenástej večer do deviatej ráno a vytvorili sme niekoľko rôznych nápadov. Postupom času sme sa spoznali bližšie s ním, aj jeho okruhom a začali sa diať veci, ktoré by sa dali nazvať splneným snom. Dnes, po rozhodnutí si predĺžiť pobyt o ďalší mesiac (s ponukou bývať u človeka, ktorého som vtedy poznal len pár týždňov) som si skoro istý, že som si vytvoril celoživotné priateľstvá.

Za ten krátky čas sme pripravili zhruba 13 rôznych nápadov na pesničky a jednu z nich vydávame dnes, 22. marca. Vnímam to ako začiatok spoločnej cesty, ktorá vytvorí ďalšie prepojenie medzi Slovenskom a zahraničím. Veľmi sa na to teším.“

alan murín smurrf ayay
Zdroj: Alan Murín

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Alan Murín

Zdroj titulného obrázku: Alan Murín

Komentáre

Odporúčame