Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ruský rapper Morgenshtern v novinke '12' použil hlasovku matky, ktorá sa ukrýva pred vojnou
morgenshtern 12
Zdroj: youtube.com
KLIPSvetNewsHIP-HOPVideo

Ruský rapper Morgenshtern v novinke ’12‘ použil hlasovku matky, ktorá sa ukrýva pred vojnou

Ruský rapper Morgenshtern vydáva novinku ’12‘

Morgenshtern vydal novinku s názvom 12, ktorá obsahuje viacero zaujímavostí. Pokiaľ ti teda meno ruského rappera do tejto chvíle nebolo známe, odporúčame ti, aby si si na jeho tvorbu dával/a pozor. Skladba je zaujímavá z hudobného, vizuálneho a aj myšlienkového hľadiska.

morgenshtern 12
Zdroj: youtube.com

Song počas celú dobu trvania piesne ťahá vpred beat v štýle grime, ktorý spopularizovala najmä Veľká Británia. Pokiaľ sú ti povedomí rapperi ako Stormzy, AJ Tracey, JME či Dave, určite vieš, o čom hovorím. Videoklip, ktorý vyšiel 14. marca 2022, teda spolu so samotnou nahrávkou, je natočený v štýle „one-take„, teda bez akéhokoľvek strihu. Na stene nápis „make peace not war“ a zničené auto, ktoré pripomína terajšie stavy vozov z ulíc susednej Ukrajiny. To sú len dve z viacerých myšlienok protivojnového songu.

Koniec klipu, v ktorom sa objavuje aj producent rappera, Palagin, je však bezpochyby najviac emotívny. Jeho producent pochádza z Ukrajiny, na území tejto krajiny sa jeho matka momentálne ukrýva v jednom z bunkrov. Morgenshternovi teda pustí jej hlasovú správu a na všetko sa môžeš pozrieť v samotnom videoklipe nižšie:

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius

Zdroj titulného obrázku: youtube.com

Komentáre

Odporúčame