Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Samey vyráža na Anarchia Tour, ktorá bude aj blízko tvojho mesta!
samey anarchia tour
Zdroj: themag.cz, instagram.com
SK/CZNewsHIP-HOP

Samey vyráža na Anarchia Tour, ktorá bude aj blízko tvojho mesta!

Samey čoskoro vyrazí na Anarchia Tour

Rapper Samey sa chystá na turné k albumu Anarchia a oficiálne nám oznámil miesta a termíny koncertov Anarchia Tour! Tých bude zatiaľ 21, z toho sedem zastávok je aj v susednom Česku. Slovo „zatiaľ“ nespomínam náhodou, tri termíny si totiž populárne meno domácej hip-hopovej scény nechalo voľné.

Na obrázku nižšie, ktorý Samey zverejnil na svojom instagramovom profile, máš možnosť naštudovať si zastávky celej cz/sk tour. Údaje o letných vystúpeniach zatiaľ nemáme, preto je prekvapením, že túto sériu chce rapper stihnúť ešte do konca školského roka. Na ktorom z koncertov sa vidíme? 

samey anarchia tour
Zdroj: instagram.com

Minuloročný album od rappera z Košíc nesie zaujímavú myšlienku. Už v prvom songu hovorí o tom, ako mu nezáleží na tom, kto jeho hudbu počúva, ale môže sa k nemu pridať. Anarchia znamená bezvládie, alebo spoločnosť bez autority či vedúcej osobnosti, všetci sú si skrátka rovní. Tento projekt však akési vedúce osobnosti má, sú nimi songy farebná preliezka a Breeze. Separ, resp. Gleb a Natália Hulejová pridali tomuto albumu aj mainstreamovú stránku a nepochybne šlo o jeden z highlightov roka 2021.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: themag.cz, instagram.com

Komentáre

Odporúčame