Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ak sa tešíš na zápas Separ vs. Majk Spirit, tento dátum si okamžite zapíš!
separ vs majk spirit
Zdroj: Instagram
SK/CZNews

Ak sa tešíš na zápas Separ vs. Majk Spirit, tento dátum si okamžite zapíš!

Zápas Separ vs. Majk Spirit sa blíži, máme dátum!

Separ vs. Majk Spirit, zápas, ktorý sme si nevedeli predstaviť bude už o necelé tri mesiace minulosťou. Pokračovanie akcie spred troch mesiacov, Fight Night Challenge 2, sa presunie z českého Brna do Bratislavy, kde všetko vypukne 3. júna 2022! Z oboch rapperov sa stali boxeri, ktorí túto konfrontáciu berú ako jedinečnú skúsenosť a možnosť dostať sa do životnej fyzickej formy. Chalani sa k akcii vyjadrili aj na svojich instagramových profiloch:

Separ: „Prijal som túto výzvu bez ohľadu na môj ‚pošľapaný‘ zdravotný stav, a to či vyhrám. Trénovanie ma baví a pomáha mi zotaviť sa po všetkých tých veciach, čo mi život za posledné dva roky nadelil. Teším sa na to jak malé decko.

Majk Spirit komentoval blížiaci sa zápas veľmi stručne: „Tento dátum si dajte do kalendárov!

V článku nižšie ti prinášame vyjadrenia oboch umelcov spred troch mesiacoch po tom, ako sme sa dozvedeli, že sa spolu stretnú v ringu. Čítaj ďalej!

separ vs majk spirit
Zdroj: Instagram

Separ: „Fanúšikovia bojových športov by mali ceniť, že sa na to dávame.“

Populárny rapper sa pred tromi mesiacmi poriadne pustil do používateľov, ktorí na akcie a celú myšlienku Fight Night Challenge vrhajú negatívne pohľady. Podľa Separa ide o skvelý spôsob ako spopularizovať tento šport a pripomína aj, že úroveň záujmu o sledovanie týchto zápasov sa vyšplhala na obrovské cifry. Spočiatku to dokonca nezvládali ani servery streamovacích služieb:

„Ďalej si myslím, že ani reči typu „rapperi sa hrajú na boxerov, dnes už môže naozaj boxovať hocikto“ nie sú úplne na mieste. Pretože áno, športovať a boxovať môže hocikto! Keď sa na to cítiš a máš na to guráž, odvahu a odhodlanie, prečo by ku*va nemohol ísť boxovať hocikto, vrátane rapperov?

Ľudia, čo majú bojové športy radi, by mali naopak ceniť, že sa na to rapperi a známi ľudia dávajú, pretože to tým enormne popularizujú. Keďže máme obrovské fanúšikovské základne, tak to láka nielen divákov, ale aj sponzorov a konečnom dôsledku je to osožné pre všetkých! A keďže včera padal server jednej z najväčších streamovacích agentúr v Európe, ktorá sa o včerajší prenos starala, viete si predstaviť koľko ľudí to zaujímalo.

Prestaňte trashovať to, že sme zobrali ponuku na zápas, keďže väčšina z tých, čo mudruje, by sa na to ani nedala, lebo by sa dosrali. Dupľom nie v stave, v akom som napríklad ja. Po chemoterapiách, ktoré ma zlikvidovali po každej stránke. Po zápale pľúc z covidu, s vyhodenou platničkou a prasknutými rebrami. Fandi, alebo nefandi, ale nemudruj.“ 

Majk Spirit: „Prestaňte škatuľkovať ľudí, toto je 21. storočie.“

Jeden z najpopulárnejších slovenských rapperov poslednej dekády sa tiež vyjadroval ku komentárom. Násilie podľa neho patrí len do ringu a tvrdil, že túto výzvu berie ako možnosť dostať sa do životnej športovej formy:

„Píšete, že boxujúci rapperi degradujú tento šport, ale ja si myslím, že práve naopak. Keď vidím, jak väčšina neboxerov odíde po prvom kole, nevedia ani držať ruky hore a nie že dať naozajstný úder, o to viac si uvedomujem, aká je za tým drina. Vo Fight Night Challenge boxovali rapperi, moderoval zápasník a komentovali to dvaja hokejisti, prestaňte už škatuľkovať ľudí, toto je 21. storočie. Okrem toho priťahujeme pozornosť našich fanúšikov k tomuto športu v dobe, kedy pozornosť znamená peniaze. Byť boxerom, tak práveže búcham šampus. 

Píšete, že tieto násilné športy sú presným opakom toto, o čom rappujem a zas nesúhlasím. Práve naopak, keby bolo na mne, tak násilie by ostalo len v ringu, alebo v klietke, kde nastupujú bojovníci dobrovoľne. Títo chlapci si vybijú svoj testosterón medzi sebou na tréningu/zápase a neotravujú následne svet svojou agresivitou. Krásnym príkladom je Attila Végh, ktorý je zabijákom v klietke/ringu, ale milým a pokojným chalankom v civile.“

Akcia Fight Night Challenge 2 sa už nezadržateľne blíži, všetko vypukne 3. júna 2022 v Bratislave.

separ vs majk spirit
Zdroj: Instagram

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame