Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Hasan a Saul v songu Nemůžu Tě Soudit spájajú československú scénu!
hasan saul Nemůžu Tě Soudit
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPVideo

Hasan a Saul v songu Nemůžu Tě Soudit spájajú československú scénu!

Hasan a Saul sa spájajú v songu Nemůžu Tě Soudit

Český rapper Hasan a slovenský spevák Saul prinášajú zaujímavú spoluprácu, ide o song Nemůžu Tě Soudit. Novinka vyšla večer, 14. marca 2022 na oficiálnom YouTube kanáli vydavateľstva Milion Plus (Milion+). Zaujímavý videoklip plný umeleckých záberov si zobral na starosť Adam Rohal.

Pre oboch chalanov ide v roku 2022 o debutovú skladbu. 24-ročný Hasan, vlastným menom Josef Andreas, na seba mimoriadne upozornil v roku 2019 albumom Hasan a piesňami Sám či Ghost Rider. Nasledovali projekty Prototyp a Prototyp: Upgrade, ktoré vyšli o rok, resp. dva roky neskôr. Medzitým však spolupracoval aj s ďalšími členmi skupiny Milion+, ktorej je sám súčasťou. Objavil sa na albumoch J. Eden Dva či Prozyum (Director’s Cut) od Yzomandiasa, Fatamorgana od Nik Tenda či Černobílej svět od Viktora Sheena.

Rozpoznateľný zamatový hlas si naši poslucháči vedia jednoducho spojiť s menom Saul, mladý Slovák si spravil meno najmä albumom Niekde v oblakoch z júna 2020. Objavujú sa na ňom také mená ako Ego, Gleb či Marko Damian a songy z tohto projektu sú na Spotify počúvané v miliónoch! Ešte rok predtým sa však zaskvel aj virálnym songom, ktorý obletel Slovensko s názvom Včera mi zhorel dom.

hasan saul Nemůžu Tě Soudit
Zdroj: youtube.com

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame