lil ash sergei barracuda rolls royce
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Lil Ash vydala nový track, hosťom songu Rolls Royce je Sergei Barracuda!

Lil Ash a Sergei Barracuda v songu Rolls Royce

Najmladšia slovenská rapperka Lil Ash a český rapper Sergei Barracuda sa spájajú v novom songu Rolls Royce. 9-ročná hviezda si na feat opäť zavolala zvučné meno, naposledy prekvapila spoluprácou so Separom v songu Generácia. Novinka vyšla 12. marca 2022 na všetkých streamovacích platformách.

Všetko to začalo v októbri 2020, kedy sa na jej oficiálnom YouTube kanáli objavil videoklip k piesni Najmladšia. Song sa stal virálnym a dostal sa už nad hranicu 2,5 mil. zhliadnutí. Pôsobivé na tom je, že nejde o žiaden tzv. „troll„, alebo paródiu, Lil Ash to myslí vážne, texty dokonca tvorí so svojím otcom.

Pre Čecha Sergeia Barraccudu ide v tomto roku o druhú hudobnú aktivitu. Pred pár týždňami na seba upozornil songom Bomby so slovenským producentom a DJom Maireem. V roku 2021 bol však mimoriadne aktívny, okrem niekoľkých singlov vydal aj dva projekty, Produkt a mixtape Kila Zdarma.

Sme teda veľmi zvedaví, čo prinesie (stále ešte ani nie tínedžerka) na slovenskú scénu v blízkej budúcnosti. Budú to živé vystúpenia, album či nové tracky? Nechajme sa prekvapiť a ty nám zatiaľ daj v komentároch vedieť, čo hovoríš na túto novinku!

lil ash sergei barracuda rolls royce
Zdroj: youtube.com

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame