Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Má tu Adam Ďurica fanúšikov? Spevák vydal nový klip k songu 'Fúkame'!
adam ďurica fúkame
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsVideo

Má tu Adam Ďurica fanúšikov? Spevák vydal nový klip k songu ‚Fúkame‘!

Adam Ďurica vydáva klip k songu Fúkame

Slovenský spevák Adam Ďurica je späť s novým videoklipom, tentokrát sa ho dočkala skladba Fúkame. Klip vyšiel 25. februára 2022 na jeho oficiálnom YouTube kanáli. Nejde však o novinku, pieseň sa totiž nachádza na jeho najnovšom albume Naše Hriechy z decembra 2021. Jeden z najpopulárnejších domácich hlasov našich rádií sa rozhodol o doslova „ohnivé video„. Počas celého klipu je oblečený v červenom obleku, ku koncu ho však vešia na kríž a spáli. Spevák prekvapivé vysvetlenie ponúka až v úplnom závere vizuálu. Sleduj nový klip a daj nám vedieť, ako si tomu celému pochopil ty! 

Adam Ďurica a jeho doterajšia kariéra

33-ročný rodák z Nitry na seba prvýkrát vážnejšie upozornil na začiatku storočia vďaka súťaži Slovensko hľadá Superstar, kde sa dostal až do Top 50 najlepších spevákov ročníka. Po skončení súťaže o neho prejavilo záujem vydavateľstvo Universal Music, s ktorým následne podpísal zmluvu a vydal prvý album Cukor a soľ. Do roku 2010 bol tiež predskokanom populárnych skupín IMT SmileDesmod či Peha. Druhý album Dávno zomrel rock’n’roll vyšiel o rok neskôr a hosťovali na ňom mená ako Peter CmoríkBystrík či bubeník Marián Slávka. Rok 2014 bol však pre speváka zrejme zlomovým. Spolu so Zuzanou Smatanovou naspieval jej pieseň Miesta a v máji toho roku vydal skladbu ‚Neľutujem‚, ktorá sa u nás stala fenoménom.

Na spomínanom hite spolupracoval s textárom Vladom Krauszom, s ktorým dali dokopy aj albumy Mandolína a Spolu z rokov 2015, resp. 2016. Z týchto projektov poznáme skladby ako MandolínaTak to vidím jaSpolu či Dovtedy. V tomto období získal tiež tri roky po sebe cenu OTO za Speváka roka. V roku 2018 nasledoval album 30, následne spolupracoval aj s finalistkou Superstar Karmen Pál-Baláž či Simou Martausovou a vydal niekoľko singlov na čele s ďalším hitom, Zatancuj si so mnou. 14. decembra 2021 na seba naposledy upozornil vydaním albumu Naše Hriechy, ktorý obsahuje titulnú skladbu, na ktorej hosťuje víťazka SuperStar Emma Drobná. Okrem iného na ňom nájdeme aj rádiové hity Pravdupovediac, Vlci či skladbu, ktorá pred týždňom dostala svoj videoklip.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame