justin bieber 28. narodeniny
Zdroj: absurdmag.com
NewsEDMHIP-HOPPOP

Milovaný a nenávidený Justin Bieber dnes oslavuje svoje 28. narodeniny!

Justin Bieber oslavuje 28. narodeniny

Mnohými zbožňovaný, iným nesympatický Justin Bieber dnes oslavuje 28. narodeniny. Kanadský spevák a skladateľ je nepopierateľne jednou z najväčších hudobných osobností 21. storočia. Dvere do sveta slávy a aj hudobného šoubiznisu mu otvorilo prvé EP My World, ktoré vydal už v 15 rokoch, v roku 2009. Vďaka tomuto prvému projektu (a aj songu Baby) si získal veľa fanúšikov a obdivovateľov, avšak na druhej strane aj veľa kritikov.

Cestu k popularite mu vydláždil talentový skaut, ktorý narazil na jedno z jeho videí na sociálnej sieti YouTube. Následne sa vďaka singlom z prvých projektov začal postupne zviditeľňovať, na čo nadväzoval aj albumami Under the Mistletoe, Believe, Purpose či najnovším Justice. Na svojom konte má nespočetné množstvo koncertov, televíznych vystúpení či ocenení. V súčasnosti je šťastne ženatý s 25-ročnou modelkou Hailey. Naposledy na seba výrazne upozornil skladbami Peaches, Hold On a aj spoluprácou s The Kid LAROI-om v songu Stay.

Koncerty, ktoré sú najbližšie pre slovenských a českých fanúšikov

Justin opäť vystúpi aj neďaleko Slovenska, Praha ho privíta už v roku 2023. Naposledy sa u našich severo-západných susedov predstavil v roku 2016 v rámci turné k albumu Purpose. Zapíš si dátum 12.3.2023 a pražskú O2 Arénu. Sieť koncertov je natiahnutá na dva kalendárne roky a Biebera čaká 90 koncertov naprieč piatimi svetadielmi.

16. január 2023 – Hamburg, Nemecko – Barclays Arena
18. január 2023 – Zürich, Švajčiarsko – Hallenstadion
31. január 2023 – Kolín, Nemecko – LANXESS Arena

2. február 2023– Frankfurt, Nemecko – Festhalle
4. február 2023 – Berlín, Nemecko – Mercedes-Benz Arena

9. marec 2023 – Mníchov, Nemecko – Olympiahalle
11. marec 2023 – Budapešť, Maďarsko – Budapest Arena
12. marec 2023 – Praha, Česká republika – O2 arena
24. marec 2023 – Viedeň, Rakúsko – Wiener Stadthalle
25. marec 2023 – Krakov, Poľsko – TAURON Arena

justin bieber 28. narodeniny
Zdroj: absurdmag.com

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTubeo2arena.czjustinbiebermusic.comWiki, thefamouspeople.com, contactmusic.com, famousbirthdays.com, highsnobiety.com

Zdroj titulného obrázku: absurdmag.com

Komentáre

Odporúčame