psycho rhyme liberty city
Zdroj: TS
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Psycho Rhyme v albume Liberty City o covide a udalostiach na Ukrajine!

Psycho Rhyme vydáva album Liberty City

25-ročný rodák z Frýdku-Místku, Psycho Rhyme, ohlásil vydanie nového albumu Liberty City! Rapper pred rokom opustil záštitu a istotu vydavateľstva Blakkwood a vydal sa, rovnako ako jeho bývalí kolegovia Dorian a Grey256, vlastnou cestou. Hudbe sa venuje už od útleho veku a svoje skúsenosti sa rozhodol zúročiť vo svojom najnovšom albume, ktorý vychádza už 5. marca. Znie to celkom neuveriteľne, ale od roku 2013 ide už o dvadsiaty projekt, pod ktorým je rapper podpísaný. Nájdeš na ňom desať skladieb, ktoré si sám produkoval.

psycho rhyme liberty city
Zdroj: TS

Názov albumu Liberty City je podľa slov samotného autora „inšpirovaný covidovou pandémiou a neplánovane aj témou slobody zasahuje udalosti na Ukrajine„. Psycho Rhyme si s malým vlastným tímom momentálne už sám rieši booking koncertov a produkciu klipov. Tiež aj distribúciu a sám si zaobstaral grafiku a vizuálnu podobu projektu. Svoj najnovší hudobný počin bude krstiť 12. marca 2022 v pražskom Storm Clube. Následne sa vydá aj do ďalších českých miest či na Slovensko.

Nový album Liberty City spolu s merchom si môžeš predobjednať a zakúpiť na našom shope! Klikni na tento link a dozvieš sa viac!

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk. Nezabudni tiež hlasovať za svojich obľúbených interpretov v 19 kategóriách v našej ankete Ruka Hore Awards na stránke awards.rukahore.sk. Hlasovanie trvá do 1. marca. 

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, TS

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame