Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Alan Murin v tanečnom klipe k songu "Poď Dole" zvádza svoju polovičku!
alan murín poď dole
Zdroj: Alan Murín
KLIPSK/CZNewsLatinoPOPVideo

Alan Murin v tanečnom klipe k songu „Poď Dole“ zvádza svoju polovičku!

Alan Muiín v tanečnom songu „Poď Dole“ zvádza svoju polovičku

Slovenský spevák Alan Murin štartuje svoj hudobný rok 2022 songom Poď Dole, ktorý dostal aj vzrušujúci klip plný tanca a zvádzania. Interpret prežíva úspešné obdobie, objavil sa na poslednom albume Pil Ciho s názvom Odsúdení Na Úspech a aj v Kaliho úspešnom letnom songu Kým Ťa Mám. V predošlom roku si tiež splnil ciele v podobe spoluprác s Tinou a skupinou Moja Reč, zároveň sa zaradil medzi našich najznámejších vokalistov a hosťujúcich spevákov.

alan murín poď dole
Zdroj: Alan Murin

Prezradil nám, že novinka je v tomto roku prvou z mnohých a aj to, že sa momentálne nenachádza na Slovensku:

Ide o moju prvú skladbu v roku 2022, vychádza symbolicky 22.2.2022. Je to tiež môj prvý singlov zo šnúry songov, ktoré v tomto kalendárnom roku chystám. Do tohto leta budem totiž vydávať 22. deň v mesiaci nový track. Klip k tomuto tanečnému songu bol točený v Rental studios, kde sme vytvorili niekoľko rôznych scén. Momentálne som však v L.A., kde plánujem točiť ďalší klip a chystám aj album, na ktorý sa určite môžete tešiť.

alan murín poď dole
Zdroj: Alan Murin

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk. Nezabudni tiež hlasovať za svojich obľúbených interpretov v 19 kategóriách v našej ankete Ruka Hore Awards na stránke awards.rukahore.sk. Hlasovanie trvá do 1. marca. 

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Alan Murin

Komentáre

Odporúčame