Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Yzomandias a Separ vydali song Zasvoe, čo povieš na túto spoluprácu?
yzomandias separ zasvoe
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Yzomandias a Separ vydali song Zasvoe, čo povieš na túto spoluprácu?

Yzomandias a Separ vydali song Zasvoe aj s klipom

Slovenská a česká scéna opäť spája veľké mená, tentokrát sú to Yzomandias a Separ, ktorí vydávajú skladbu Zasvoe. Oficiálny videoklip sa objavil v nedeľu, 13. februára, na oficiálnom YouTube kanáli skupiny DMS.

Ani zďaleka však nejde o ich prvú spoločnú skladbu. Skúsme si ich teda vymenovať: Self Made Snippet, SELFMADE, Stále, Karanténa, Snake Moves, Čo Odo Mňa Chcete, KILO, Mám P*** Kolko To Bude Mať Videní či Kamkoliv Kam Přijdem. Niektoré songy vyšli samostatne, na niektorých spoločne hosťujú a ostatné sa zmestili na ich vlastné albumy (napr. OG, KF ako Rolls, J. Eden Dva, KRTEK MONEY LIFE, Dobrá Duše, Srdce Ze Zlata). Ide však o jedno zo spojení, ktoré patrí na československej scéne medzi pravidelné a stále veľmi obľúbené.

Yzomandias a Separ v novom songu Zasvoe

Chalani v novom songu hovoria o tom, že nikdy nič nedostali na striebornej tácke. Všetko si totiž podľa vlastných slov kúpili za svoje, teda „zasvoe„. Nie je žiadnym prekvapením, že novinka si našla obrovské množstvo fanúšikov, ktorí klip dostali už nad hranicu 650 tis. pozretí.

Song členov zoskupení DMS a Milion+ možno rozdeliť na dve časti, aspoň čo sa týka štýlu. Stavba piesne sa delí na dva trapové beaty, na oboch rapperi potvrdili svoju kvalitu a fanúšikovia ich za to v komentároch pod videom nadšene chválili.

Yzomandias to tak ku*va zabil, nejradši bych v téhle flow slyšej celej track od něj.. A Separ taky střela.

Neviem jak vy, ale spoločné EP YZO X Separ by nemuselo byť odveci

Český a slovenský rap ide dokonalo k sebe. Nečakal som, že hit a combo roka k nám príde už v polke februára, bomba! Separ zase posunul skill vyššie.

yzomandias separ zasvoe
Zdroj: youtube.com

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk. Nezabudni tiež hlasovať za svojich obľúbených interpretov v 19 kategóriách v našej ankete Ruka Hore Awards na stránke awards.rukahore.sk. Hlasovanie trvá do 1. marca. 

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame