Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ed Sheeran mení hudobný žáner, po novom začína ovládať metalcore
ed sheeran metalcore bring me the horizon
Zdroj: billboard.com
SvetNewsMetalPOPVideo

Ed Sheeran mení hudobný žáner, po novom začína ovládať metalcore

Ed Sheeran a metalcore verzia songu Bad Habits

Britský spevák Ed Sheeran neprestáva prekvapovať, v novej verzii skladby Bad Habits z albumu Equals skúša nový žáner, metalcore. Za tento počin však nemožno ďakovať len jemu, ale aj anglickej skupine Bring Me The Horizon na čele so spevákom Oliverom Sykesom. Pätica chalanov sa s najpopulárnejším ryšavým gitaristom súčasnosti spojila už v rámci odovzdávania cien BRIT Awards 2022, kde túto verziu známeho hitu odpremiérovali naživo. Vo štvrtok, 17. februára, vyšla skladba ako oficiálny singel na všetkých streamovacích platformách.

Sheeran pokračuje v podporovaní talentov, ktoré za hranicami Británie nie sú tak známe. Spomenieme napríklad rok 2019 a drill remix tracku Take Me Back To London z albumu No.6 Colaborations Project. V pôvodnom songu figuruje len britský rapper Stormzy, v novej verzii vtedy spevák divákom predstavil aj ďalšíe britské talenty – Jaykaea, Aitcha a producenta Sira Spyra.

Na Štedrý deň sa pred takmer dvomi mesiacmi zas spojil s rapperom s africkými koreňmi, Fireboyom DML v piesni Peru. Tieto nečakané spolupráce netešia len fanúšikov populárneho skladateľa, ktorý včera oslávil už 31. narodeniny. Nových fanúšikov si totiž získava aj v ďalších žánroch, prospešné je to teda pre obe strany. Čo je ešte šokujúcejšie, Ed nevylučuje ďalšie metalové či rockové spolupráce aj v budúcnosti. Pre viaceré média už prehlásil, že sa nebráni ani vydaniu albumu čisto v tomto štýle, sme preto veľmi zvedaví, čo prinesie budúcnosť.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk. Nezabudni tiež hlasovať za svojich obľúbených interpretov v 19 kategóriách v našej ankete Ruka Hore Awards na stránke awards.rukahore.sk. Hlasovanie trvá do 1. marca. 

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: billboard.com

Komentáre

Odporúčame