agi hlavenková popol
Zdroj: Youtube
KLIPSK/CZNewsFUNKPOPRnBVideo

Agi Hlavenková sa v umeleckom videoklipe mení na Popol a spomína

Agi Hlavenková sa v novom klipe mení na Popol

Slovenská speváčka Agi Hlavenková vydáva videoklip ku skladbe Popol, ktorá je číslom štyri na jej decembrovom EP Nechajte Ma Horieť. V novom klipe nám Agi približuje priebeh jej milostného romániku, ktorý sa skončil a autorka skladby sa následne pozerá späť a premieta si spomienky. V refréne slovami „ja viem, že to bude bolieť, som to ja, kto tak rozhodol“ priznáva, že to ona si vybrala túto cestu a musí sa s tým vysporiadať po svojom.

Celý projekt Nechajte Ma Horieť je ladený do funky farieb, ktoré sú obohatené o chytľavé popové melódie a aj príjemnú rytmiku. Textovo Agi hovorí o témach rozchodu, života a dáva nám možnosť nazrieť do jej myšlienok, ktoré sú originálne a v slovách nahlas vyslovuje aj to, nad čím ľudia len premýšľajú. Všetko je podložené skvelou produkciou, album bol nahrávaný v bratislavskom štúdiu Lavagance. Mix a master mali na starosti producent a spevák kapely Luvver, Tom Lobb a Marek Rakovický.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk. Nezabudni tiež hlasovať za svojich obľúbených interpretov v 19 kategóriách v našej ankete Ruka Hore Awards na stránke awards.rukahore.sk. Hlasovanie trvá do 1. marca. 

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame