Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Deň sv. Valentína prináša štyri slovenské novinky, klikaj a počúvaj!
deň sv. valentína novinky
Zdroj: TS, youtube.com
KLIPSK/CZNewsVideo

Deň sv. Valentína prináša štyri slovenské novinky, klikaj a počúvaj!

Deň sv. Valentína prináša štyri slovenské novinky

Je 14. február, Deň sv. Valentína a štvorica slovenských interpretov si pre svojich fanúšikov k tejto príležitosti pripravila štyri novinky. Pozrieme sa na novú tvorbu víťazky SuperStar či herca zo seriálu Pán Profesor. Produktívna bola tiež aj rocková speváčka, ktorej popularita momentálne rastie najmä v Nemecku a aj rapper, ktorý sa narodil u nás a žije v Dubaji.

deň sv. valentína novinky
Zdroj: TS, youtube.com

4 slovenské novinky, ktoré boli vydané dnes na Deň sv. Valentína

Barbora Piešová – Snáď

Víťazka predposlednej série Česko Slovenskej SuperStar, Barbora Piešová, vydáva nový singel Snáď. Hlavnú úlohu vo videoklipe prijal víťazný pár úspešnej česko-slovenskej reality show Love Island, Laura Chrebetová a Martin Kulhánek.

Väčšina videoklipu sa odohráva v Mýte pod Ďumbierom a na chate, ktorú nám poskytli Stey Slovakia a tak sa nám podarilo zachytiť krásne domáce prostredie. Chceli by sme klipom poukázať na páry, ktoré spolu prekonávajú ťažké situácie, hádky a nedorozumenia, ale aj napriek tomu sú stále spolu. V tento deň oslavujeme lásku aj my.

Yael – My

Herec, rapper, spevák a model Matúš Kolárovský sa v novinke prostredníctvom textu prihovára ku každej žene. Oslavuje tiež vzťah medzi dvoma ľuďmi a poukazuje na dôležitosť postavenia muža v tomto zväzku. Inšpiráciu pri tvorbe mladý interpret čerpal z udalostí posledných dni a mesiacov, ktoré mu do života priniesli obrovskú radosť. Podvodné zábery predstavujú obdobie úzkosti a aj neustáleho tlaku vyvíjaného na interpreta a vzdialený trojuholník symbolizuje silu a aj jednotu v tíme, ktorý pevne stojí za ním.

Skladba My je venovaná všetkým zamilovaným v tomto krásnom období a najmä mojim najbližším. Každý si skladbu môže vysvetliť a pochopiť po svojom. Už nemám potrebu sa k ničomu ďalej vyjadrovať. Súkromie je pre mňa niečo, čo si veľmi vážim a zároveň strážim a je pre mňa sväté. Chcel by som tak isto využiť priestor, aby som poďakoval všetkým fanúšikom a blízkym za podporu.

Deň sv. Valentína prináša slovenské novinky

LeRa – Divorce 

Na sviatok svätého Valentína vydáva slovenská rocková speváčka Lenka Rakárová alias LeRa srdcervúcu baladu Divorce (rozvod), ktorá je zároveň jej úprimným rozhovorom s Bohom o krachu vzťahu a aj rozvode manželstva. Osobná pesnička je po ôsmich rokoch jej prvou otvorenou spoveďou speváčky o najťažšom období, aké kedy prežívala. Zároveň chce poukázať na to, že takmer každému sa v živote už stalo, že stretol nesprávneho človeka, že sa pomýlil, že sa nechal oklamať a pociťoval bolesť zo zrady toho najbližšieho.

Vedela som, že na mojom novom albume Bird’s Eye View chcem byť autentická a naozaj osobná. Chcela som sa s poslucháčmi podeliť o skutočné pocity a zážitky. Balada Divorce je to najosobnejšie, čo som doteraz napísala a naspievala,“ prezrádza LeRa, ktorej popularita momentálne rastie najmä v Nemecku. Tam uzavrela zmluvu s renomovanou booking agentúrou, keďže na západe má rocková hudba stále svoje miesto.

DeepThought – Čas

Takto to má vyzerať, keď je niekto zamilovaný. Slovenský rapper a spevák, známy pod pseudonymom DeepThought vydal skladbu Čas. Má niečo cez dve minútky a ide o jeho prvú hudobnú aktivitu v roku 2022.

Track má názov Čas, pretože si vážime čas spolu, svoju prítomnosť. Myšlienkou skladbou je to, že mi priateľka odchádza, ja za ňou smútim a teším sa na to, kým sa mi vráti. V marci mi vyjde EP, na ktorom budú zaujímaví hostia. Máte sa na čo tešiť.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk. Nezabudni tiež hlasovať za svojich obľúbených interpretov v 19 kategóriách v našej ankete Ruka Hore Awards na stránke awards.rukahore.sk. Hlasovanie trvá do 1. marca. 

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, TS

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame