Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Barbora Piešová v klipe k novému songu Snáď s víťazmi show Love Island
barbora piešová snáď love island
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsPOPVideo

Barbora Piešová v klipe k novému songu Snáď s víťazmi show Love Island

Barbora Piešová vydáva novinku Snáď aj s klipom

Speváčka Barbora Piešová je späť a vydáva novinku Snáď spoločne s videoklipom, v ňom si hlavné úlohy rozdelili víťazi televíznej show Love Island. Klip vychádza symbolicky, 14. februára, na sviatok všetkých zamilovaných, teda na Valentína. Kto iný by mal hrať hlavnú úlohu vo videoklipe k takej piesni, než Laura Chrebetová a Martin Kulhánek, víťazi show o hľadaní životného partnera. „Spolupráca na klipe bola skvelá a väčšinu času sme sa smiali. Každý z nás bol nadšený a každý moment sme si uživali.“

Vyskúšala si prácu zváračky plastových okien, dnes je z nej tvorkyňa plnohodnotných romantických dojákov, tento bude v blízkej budúcnosti určite súčasťou niekoľkých svadieb. Pre víťazku SuperStar 2020 ide o prvú hudobnú aktivitu tohto roka, naposledy vydala klip ku vlastnému songu Priateľ v máji 2021. Tento duet s Michalom Šafratom sa objavil aj na jej debutovom albume Som flegmatik, ale optimista z roku 2020.

Barbora Piešová o miestach natáčania a myšlienke songu

Laura a Martin sú jedným z mála párov, ktorý spolu ostal aj po účinkovaní v televíznej súťaži. Z dvojice však ide nevídaná charizma a ich sympatické spojenie nám predviedli aj v tomto klipe. Klip sa točil na Hornej Nitre, známymi sú priestory prievidzskej reštaurácie Meridiana, kde sa točili scénky s posedením či svadbou. Pár sa v záverečnej snímke klipu teleportoval približne do roku 2070, teda aspoň čo sa týka ich vzhľadu, tento rok sedí.

Väčšina videoklipu sa odohráva v Mýte pod Ďumbierom a na chate, ktorú nám poskytli Stey Slovakia a tak sa nám podarilo zachytiť krásne domáce prostredie. Chceli by sme klipom poukázať na páry, ktoré spolu prekonávajú ťažké situácie, hádky a nedorozumenia, ale aj napriek tomu sú stále spolu. V tento deň oslavujeme lásku aj my.

Vo videoklipe si okrem hercov zahral aj psík Aron, ktorému sa touto cestou Barbora snaží nájsť domov. Nachádza sa v útulku v Handlovej, neďaleko Prievidze. V prípade záujmu kontaktujte telefónne číslo, ktoré uviedla aj v popise videa (+421 949 175 222).

barbora piešová snáď love island
Zdroj: youtube.com

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk. Nezabudni tiež hlasovať za svojich obľúbených interpretov v 19 kategóriách v našej ankete Ruka Hore Awards na stránke awards.rukahore.sk. Hlasovanie trvá do 1. marca. 

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame