Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Coldplay a Selena Gomez dávajú 'zbohom' svojím ex, sleduj nový klip!
coldplay selena gomez
Zdroj: youtube.com
KLIPSvetNewsEDMPOPVideo

Coldplay a Selena Gomez dávajú ‚zbohom‘ svojím ex, sleduj nový klip!

Coldplay, Selena Gomez a klip k songu Let Somebody Go

Coldplay a Selena Gomez v pondelok, 7. januára, vydali videoklip ku skladbe Let Somebody Go. Track sa objavil aj na deviatom štúdiovom albume britskej skupiny s názvom Music Of The Spheres. V srdcervúcom klipe nám približujú bolesť, ktorá je spojená s opúšťaním blízkej osoby, keď ju nechávame ísť.

Režisérom čiernobieleho vizuálu je Dave Meyers, ktorý má za sebou množstvo spoluprác s hudobnými hviezdami. Spomenieme napríklad klipy ku skladbám Humble od Kendricka Lamara či Katy Perry a jej Firework.

Video začína emotívnym objatím, po ktorom nasledujú slová „we had that kind of love, I thought that it would never end„, čo v preklade znamená ‚mali sme takú lásku, o ktorej som si myslel, že sa nikdy neskončí‘. Následne si k sebe vo štvorminútovom videu hľadajú cestu, avšak nikdy sa nevedia stretnúť. Ku koncu sa obaja uberajú inými smermi a ako názov skladby hovorí, dávajú si ‚zbohom‚ a opúšťajú toho druhého.

Coldplay a Selena Gomez vydávajú nový videoklip

Líder populárnej skupiny, Chris Martin, v decembri prezradil, že skupina má v pláne vydávať hudbu už len do roku 2025:

„Viem vám povedať, že náš posledný veľký album vyjde v roku 2025 a potom už budeme robiť len turné. Možno spravíme nejaké kolaborácie, ale samotný katalóg Coldplay sa vtedy uzatvorí.“

Kapela sa chystá na štart veľkej medzinárodnej siete koncertov, začiatok je naplánovaný na 18. marca v Kostarike. Pre nás sú, čo sa týka vzdialenosti, najbližšie termíny 2. až 13. júla 2022, kedy budú koncertovať naprieč Nemeckom a Poľskom. Viac informácií nájdeš na tomto linku.

29-ročná americká speváčka a herečka v súčasnosti natáča druhú sériu seriálu Only Murders In The Building. Zároveň sa však prostredníctvom denníka The New York Times poďakovala tímu Rare Beauty. Svoju vďaku adresovala svojej vlastnej kozmetickej spoločnosti, ktorá sa od svojho založenia v septembri 2020 posunula míľovými krokmi vpred.

coldplay selena gomez
Zdroj: youtube.com

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, people.com

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame