Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Majself oslávil 35. narodeniny a fanúšikom ďakuje dvojklipom Ryder/Trón
majself narodeniny ryder/trón
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Majself oslávil 35. narodeniny a fanúšikom ďakuje dvojklipom Ryder/Trón

Majself oslávil narodeniny a vydal klip Ryder/Trón

Slovenský rapper Majself v pondelok, 7. februára, oslávil svoje 35. narodeniny a 23. januára vydal dvojklip Ryder/Trón. Spojením týchto dvoch songov tiež oficiálne uzatvára album Porcelán a pripravuje sa na budúce projekty. Na svojom Instagramovom profile sa poďakoval všetkým a všetkému, čo mu robí radosť. Fanúšikom však adresoval konkrétnejšiu správu a pripravil ich na hudobný rok 2022:

„Dnes mám 35. Som úprimne vďačný za to akú mám skvelú rodinu. Za to, aký som človek, že môžem robiť v živote to, čo milujem a mám ten svoj art pre koho robiť. Teším sa na ďalší rok, ktorý ma čaká, pretože bude plný zdravia, šťastia a mojej najlepšej hudby, ktorú pre vás mám nachystanú.“

Majself oslávil narodeniny + dvojklip Ryder/Trón

S Majselfom sme sa osobne spojili a prezradil nám niečo zo zákulisia natáčania. Do klipu zakomponoval aj dvoch šikovných drifterov, Mareka Chromého a Lukáša Hronského a predstavil ľudí, ktorí stoja za produkciou songov či videa. Spomenul tiež, prečo sa natáčania nezúčastnil featuring prvého songu, český rapper Lvcas Dope:

Je to vlastne dvojklip ku skladbám Ryder a Trón. Mal prísť aj Lvcas Dope, v tej dobe bol však v Nemecku, alebo nemal vakcináciu myslím. Spravili sme to teda takto, chcel som to spraviť, je to také moje poďakovanie fanúšikom. Ich podaporu albumu Porcelán som cítil a týmto dvojklipom túto kapitolu oficiálne uzatváram. Počas tejto neľahkej doby som pre fanúšikov natočil 10 videoklipov. Teším sa, že tomu ľudia venovali pozornosť a že moja snaha nevyšla navnivoč. 

Skladbu Ryder produkoval Filipian a Trón zas Grizzly a Matej Straka. Za produkciou videoklipu, teda za kamerou, strihom a všetkým naokolo stojí Lukáš Lupa alias Lupa Production.

majself všetci nám môžu
Zdroj: Majself

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram, Majself

Zdroj titulného obrázku: youtube.com

Komentáre

Odporúčame