moja reč paulie garand ozveny
Zdroj: Moja Reč
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Moja Reč a Paulie Garand vydávajú spoločný videoklip ku skladbe Ozveny

Moja Reč, Paulie Garand a klip k songu Ozveny

Skupina Moja Reč a český rapper Paulie Garand dnes vydali spoločný videoklip ku skladbe Ozveny. Song nie je novinkou, dostal sa na piaty štúdiový album hip-hopovej trojice s názvom Zase Doma, ktorý vyšiel v roku 2020. Vizuál vyšiel dnes na oficiálnom YouTube kanáli Ruka Hore.

moja reč paulie garand ozveny
Zdroj: Moja Reč

Nostalgický song si zachoval svoju old-schoolovú atmosféru, chalani v ňom spomínajú na minulosť a dôležitých ľudí, ktorí ich opustili. To najpodstatnejšie hovoria v refréne skladby:

„Dym z cigy do neba, spomienky sa vracajú jak ozvena, obtierajú sa do seba, radšej sa smiať na nohách, jak plakať na kolenách….úsmev k oblohe, kým príde konečná.“

Zoskupenie pochádza z Handlovej, to potvrdzujú aj v novom klipe. Delik si totiž časti svojho partu natočil v blízkosti tamojšieho futbalového štadióna. Režisérom vizuálu je Michal „Romeo“ Dvořák.

Delik, Supa a Jozef Engerer sa vydaním tohto albumu svojim fanúšikom pripomenuli po prvýkrát od roku 2016, kedy pustili von projekt Offline. 14 skladieb projektu Zase Doma obsahuje množstvo zaujímavých featuringov. Od pár Separa a Tiny cez spevákov Alana Murína a Dana Kapitána až po rapperov Strapa či spomínaného Paulieho Garanda.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Moja Reč

Zdroj titulného obrázku: Moja Reč

Komentáre

Odporúčame