Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Charlie Puth a Light Switch: Song, ktorý bude určite novou hymnou TikToku
charlie puth light switch
Zdroj: youtube.com
KLIPSvetNewsPOPVideo

Charlie Puth a Light Switch: Song, ktorý bude určite novou hymnou TikToku

Charlie Puth a Light Switch: Nová hymna TikToku?

Fanúšikovia a používatelia sociálnej siete TikTok sa konečne dočkali, pretože Charlie Puth konečne vydáva singel Light Switch. 30-ročný rodák z New Jersey v klipe potvrdzuje, že muž je niekedy pre ženu schopný spraviť naozaj čokoľvek. Niekedy dokonca úplne zmeniť svoj životný štýl, aj keď si pri prvom pohľade na vlasatého Charlieho treba povedať, že už nemal na výber. Sériu cvikov, behov a fyzických záťaží dopĺňa zmena vizáže, keďže známy klavirista v polovici klipu stráca svoju bradu a dlhočizné vlasy.

Na začiatku samotného vizuálu vidíme, že s touto slečnou, kvôli ktorej sa rozhodol o premenu, už má svoju minulosť. Pieseň teda dostala svoj názov podľa frázy „flip the switch„, čo znamená pretočiť vypínač na druhú stranu, alebo otočiť svoj život o 180 stupňov k lepšiemu. Ku koncu však Puth zistí, že nebude úspešný.. sleduj klip a daj nám vedieť čo si o konci myslíš!

Tento song bol mimoriadne očakávaný, keďže naň americký spevák svojich sledovateľov pripravoval už niekoľko mesiacov krátkymi ukážkami na sociálnych sieťach. Spevák a hudobník oficiálne pustil tento energicky rytmický lovesong do sveta 20. januára spolu s úsmevným videoklipom. Ide zároveň o prvú ochutnávku jeho tretieho štúdiového albumu s názvom Charlie, ktorý vyjde zrejme už v tomto roku.

Pokiaľ sa medzi Vami nájdu takí, ktorí netušia kto je Charlie Puth, skúste si pustiť jeho song Attention z albumu Voicenotes z roku 2018. Stále nič? Čo tak songy One Call Away či Marvin Gaye? Ak nefungovalo ani toto, tak skladba See You Again z filmu Rýchlo a zbesilo 7 ti už snáď neunikla.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius, vulture.com, nme.com

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame