Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Veľkolepý trailer tohtoročnej Super Bowl Halftime Show je oficiálne vonku!
super bowl halftime show trailer
Zdroj: etonline.com
SvetNewsHIP-HOPVideo

Veľkolepý trailer tohtoročnej Super Bowl Halftime Show je oficiálne vonku!

Trailer tohtoročnej Super Bowl Halftime Show je tu!

Oficiálny trailer na tohtoročnú Super Bowl Halftime Show je oficiálne vonku a fanúšikovia sú v ešte väčšom napätí. Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige a Kendrick Lamar sa skutočne spoja a vystúpia na jednom z najväčších hudobných pódií súčasnosti už o približne tri týždne, 13. februára. Aby sa však diváci na túto fantastickú zostavu superhviezd rappovej hudby tešili čo najviac, spoločnosť Pepsi vypustila do sveta upútavku na show s názvom The Call. Tá bola natáčaná v kinematografickom štýle.

Režisérom traileru je F. Gary Gray, ktorý má tiež na svedomí réžiu filmu Straight Outta Compton z roku 2015. Na vytvorení tejto epickej upútavky spolupracoval so všetkými piatimi účinkujúcimi a výsledkom je obrovské nadšenie a zvedavosť nielen hudobnej, ale širokej verejnosti. Autorom traileru je populárny americký producent a multiinštrumentalista Adam Blackstone.

V klipe účinkujú samotní Dr. Dre, Snoop, Eminem, Blige a Lamar spolu s ich najväčšími hitmi. Trailer je inšpirovaný ich ikonickými hudobnými videoklipmi a ukazuje vplyv, ktorý mala táto päťka umelcov na pop kultúru za posledné dve desaťročia. V ukážke sa v scénkach pohybujeme medzi každým z hudobníkov, najprv vidíme Eminema, ako sa stretáva tvárou v tvár s jedným so svojich rappových charakterov. Tým je Slim Shady, ktorý spolu s ním rappuje slová jeho hitového singlu Rap God.

Následne vidíme Snoopa šoférovať vo svojom aute a jammovať si do známej skladby The Next Episode. Ďalší záber ukazuje jedinú ženu pätice, ako si robí vlasy a make-up, zatiaľ čo v pozadí hrá jej chytľavý hit Family Affair. Ďalším je Kendrick, ktorý sa objaví na obrazovke a píše texty pre svoj nadchádzajúci album, v pozadí počujeme jeho pieseň z albumu Damn, Humble.

Trailer Super Bowl LVI Halftime Show je tu!

Dr. Dre následne zavolá každému z nich, aby sa zjednotili na štadióne SoFi v Los Angeles, kde sa bude odohrávať futbalový zápas. 56-ročný legendárny producent sa potom prechádza po pláži a vo vode vedľa neho leží klavír. Nakoniec sa stretne so svojimi štyrmi priateľmi a častými spolupracovníkmi na letisku a do ich spojenia hrá ikonický singel zosnulého Tupaca Shakura s názvom California Love.

Zaujímavosťou je, že skladby The Next Episode, California Love a Family Affair produkoval Dr. Dre, ktorý v nich zároveň aj vystupoval. Pre režiséra traileru, F. Gary Graya, ide o česť a privilégium a hovorí o sebe ako o super fanúšikovi týchto umelcov:

Zakaždým, keď s Drem spolupracujem, vyzerá to tak, že ide o dôležitý moment v histórii zábavného priemyslu. Od projektov ako Friday, Set It Off, Straight Outta Compton až po súčasnú Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show. Ako super fanúšik považujem za česť a privilégium vybudovať a vytvoriť tento moment s piatimi najlegendárnejšími umelcami v histórii hudby.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, nypost.com

Zdroj titulného obrázku: etonline.com

Komentáre

Odporúčame