Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Hudobník Nick Jonas sa stal prvýkrát otcom vďaka náhradnému materstvu
nick jonas sa stal otcom
Zdroj: vibesofindia.com
News

Hudobník Nick Jonas sa stal prvýkrát otcom vďaka náhradnému materstvu

Hudobník Nick Jonas sa stal prvýkrát otcom

Spevák a multiinštrumentalista Nick Jonas sa stal prvýkrát otcom. Spolu s herečkou, Priyankou Choprou, sa stali čerstvými rodičmi, populárny pár v piatok oznámil túto potešujúcu a prekvapivú správu fanúšikom a sledovateľom na Instagrame:

Sme nesmierne šťastní, že Vám môžeme potvrdiť, že v našom živote vítame dieťa prostredníctvom náhradného materstva. Žiadame vás počas tohto výnimočného obdobia o súkromie, keďže sa budeme sústrediť primárne na našu rodinu. Ďakujeme veľmi pekne.

nick jonas sa stal otcom
Zdroj: vibesofindia.com

Verejnosť teda dostala len jednoduchý oznam, zaznela v ňom však podstatná informácia, keďže pozorným fanúšikom páru neušlo, že Nickova polovička v posledných mesiacoch ani náznaky tehotenského bruška. Manželia túto záhadu veľmi rýchlo objasnili, aby nevznikali zbytočné klebety. Dieťatko im totiž vynosila náhradná matka, avšak nie je jasné, či to bolo len ich spontánne rozhodnutie, alebo si museli túto voľbu vybrať kvôli komplikáciám u jedného z manželov.

Ani jeden z rodičov nezverejnil žiadne ďalšie podrobnosti, dvojicu však v komentároch pod príspevkom okamžite zaplavili gratulačné správy. Nickov starší brat Joe pod príspevkom v komentári reagoval emotikonom červeného srdca, zatiaľ čo Ryan Tedder, frontman skupiny OneRepublic, dodal: „Môj bože, obrovské gratulácie wow wow wow!

Rodáčka z Indie a člen populárneho tria spolu držali novinky o bábätku v tajnosti. Herečka prianie ohľadom rozšírenia ich rodiny vypustila von počas rozhovoru pre februárové vydanie mesačníku Vanity Fair: „(Deti sú) túžobnou súčasťou našej budúcnosti. Keď sa to z Božej milosti stane, stane sa to.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, music-news.com, najmama.aktuality.sk

Zdroj titulného obrázku: vibesofindia.com

Komentáre

Odporúčame