Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Speváčka Elis Mraz sa ocitla na billboarde v legendárnom Times Square!
elis mraz billboard times square
Zdroj: TS
NewsLatinoPOP

Speváčka Elis Mraz sa ocitla na billboarde v legendárnom Times Square!

Elis Mraz na billboarde v Times Square?

Speváčka Elis Mraz sa nedávno dostala na billboard na populárnej komerčnej križovatke Times Square! Jeden z hlavných symbolov metropoly USA tak na svojich obrovských obrazovkách začína čoraz viac predstavovať české a slovenské mená. Všetky tváre našich krajín sa na obrovských displejoch ocitli vďaka playlistu a iniciatíve EQUAL. Vďačíme zaň hudobnej službe Spotify, ktorá verí, že zvuk má silu na to, aby zmenil svet. Celý projekt vznikol v roku 2021 pri príležitosti Medzinárodného dňa žien a jeho cieľom je väčšia osveta ženskej hudby a práce v tomto priemysle.

elis mraz billboard times square
Zdroj: TS

V predošlom kalendárnom roku sa na obrazovkách populárnej križovatky New Yorku objavila slovenská speváčka Karin Ann a aj česká hudobníčka Lenny. Najnovšie na nich však služba Spotify zobrazila práve Elis, ktorá sa s piesňou Imma Be nedávno pokúšala získať post reprezentantky Českej republiky na tohtoročnej Eurovízii. Po druhý raz však skončila na striebornej priečke, v tomto prípade za víťaznou skupinou We Are Domi. Na svojom Instagramovom profile sa o novinke, spojenej s Times Square, podelila so svojimi fanúšikmi a neskrývala nadšenie či prekvapenie:

Tak toto? Asi by som nikdy nečakala, že sa moja fotka dostane do New Yorku skôr než ja a ešte na Times Square. Ďakujem Spotify, že dávate šancu hudobníčkam po celom svete! Toto je neskutočné, bež si vypočuť playlist EQUAL GLOBAL a podpor šikovné ženy naprieč kontinentmi.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: TS

Komentáre

Odporúčame