Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Vo veku 74 rokov nás opustil americký spevák viacerých hitov Meat Loaf
meat loaf
Zdroj: nau.ch
NewsPOPROCK

Vo veku 74 rokov nás opustil americký spevák viacerých hitov Meat Loaf

Vo veku 74 rokov nás opustil spevák Meat Loaf

Vo veku 74 rokov zomrel populárny americký spevák, skladateľ a herec Meat Loaf. Úmrtie, vlastným menom Marvina Lee Adaya, potvrdil jeho manažér. Hudobník zomrel doma obklopený svojou rodinou, avšak príčina smrti zatiaľ nie je známa a verejnosti nebola zverejnená.

Za jeho najvýznamnejšie albumy je považovaná trilógia Bat Out of Hell. Z jej prvého dielu sa predalo viac ako 40 miliónov kópií a nachádza sa v prvej desiatke zoznamu najpredávanejších hudobných albumov sveta. Tento album je na 343. pozícii zoznamu 500 najlepších albumov všetkých čias, ktorý v roku 2003 zverejnil časopis Rolling Stone. Meno Meat Loaf sa tiež nachádza na popredných pozíciách zoznamu najpredávanejších hudobných umelcov sveta. Bol držiteľom ceny Grammy pre najlepšieho rockového sólového speváka a objavil sa aj vo viac ako 50 filmoch, či televíznych reláciách.

Zomrel americký spevák Meat Loaf

Tím umelca spolu s rodinou uverejnil na jeho oficiálny Facebookový profil nasledujúce vety, v ktorých si uctievajú jeho spomienku a ďakujú fanúšikom a priaznivcom:

„Máme zlomené srdcia a musíme vám povedať, že jedinečný Meat Loaf nás dnes navždy opustil. Bol obklopený manželkou Deborah, dcérami Pearl a Amandou a blízkymi priateľmi. Jeho famózna kariéra trvala 6 dekád a predal počas nej vyše 100 miliónov albumov po celom svete. Účinkoval tiež vo viacerých filmoch, vrátane Fight Club, Focus, Rocky Horror Picture Show a Wayne’s World.

Jeho projekt Bat Out Of Hell ostáva jedným z TOP 10 najpredávanejších albumov všetkých čias. Vieme, čo pre vás všetkých znamenal a veľmi si vážime vašu podporu a aj správy, počas toho ako sa spoločne posúvame vpred. Stratili sme sktučone inšpirujúceho umelca a krásneho muža.

Ďakujeme za vaše pochopenie našej potreby súkromia. Z jeho srdca do vašich duší.. don’t ever stop rocking!“

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Facebook bbc.com, theguardian.com

Zdroj titulného obrázku: nau.ch

Komentáre

Odporúčame