separ pancier tour dvd
Zdroj: ticketportal.sk
NewsHIP-HOP

Separ a Pancier Tour DVD: Pozri si exkluzívny dokument z roku 2017!

Separ a Pancier Tour DVD z roku 2017 len na našom shope

Člen skupiny DMS, Separ, v roku 2017 absolvoval k albumu Pancier jedno z najúspešnejších hudobných turné v československej koncertnej histórii, spolu s tímom všetko zdokumentovali a dali dokopy hodinový dokument, ktorý si môžeš exkluzívne zakúpiť v podobe DVD len na našom Ruka Hore shope!

separ pancier tour dvd majk spirit
Zdroj: youtube.com

Exkluzívne DVD turné k albumu Pancier si môžeš zakúpiť za exkluzívnu cenu len na našom shope! Klikaj a zisti viac!

Separ v DVD Pancier Tour zachytáva najdôležitejšie momenty najpredávanejšieho hip-hopového turné na Slovensku a v Čechách. 11 zastávok, 16 tísíc ľudí, stovky najazdených kilometrov, množstvo skvelých hostí či jedinečné zábavné a emotívne situácie. Tiež aj pohľad do zákulisia a backstage-ov, príbeh maskota Separangela, reakcie fanúšikov – to všetko je PANCIER TOUR 2017.

Ide o turné k Separovmu tretiemu štúdiovému albumu, ktorý obsahuje 17 energických skladieb, ktoré opisujú nielen jeho život, ale aj dnešnú dobu. Na samotnom albume možno nájsť hostí ako sú Majk Spirit, Rytmus, Ektor, Kali, ADiss, Dame, P.A.T, Ivan Vereš, Čistychov, MiniMo či Matej Straka.

Toto exkluzívne DVD si môžeš zakúpiť za exkluzívnu cenu len na našom shope! Klikaj a zisti viac!

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, gorila.sk, shop.rukahore.sk

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame