gabryell sima dostať z hlavy
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPPunkVideo

Gabryell a Sima v pop-punkovom songu Dostať Z Hlavy vo virtuálnej realite

Gabryell a Sima vydávajú song Dostať Z Hlavy

Gabryell zo skupiny Nerieš a Sima sa spájajú v novom songu s názvom Dostať Z Hlavy. Pop-punková novinka dostala aj svoj videoklip, v ktorom sa dostávame do virtuálnej reality. Videoprodukciu má na svedomí tím PRODUKCE BEZE STRACHU a za námet celého vizuálu vďačíme, už známemu Janovi Strachovi. Táto pop-punková spolupráca je výnimočná najmä tým, že sa v nej z pohľadu produkcie používali živé hudobné nástroje. O gitaru sa postaral Denis Bango alias Fvck_Kvlt a na bicie hral Martin „Vodis“ Voda.

Nový song od Simy a Gabryella s názvom Dostať Z Hlavy si môžeš aj s videoklipom vychutnať kliknutím na TENTO LINK!

gabryell sima dostať z hlavy
Zdroj: youtube.com

Sima si momentálne užíva dovolenku v Mexiku, kam nedávno odletela spolu s priateľom Tomášom Gajlíkom alias Gajlom a mamami oboch hudobníkov. Oddych je to určite zaslúžený, keďže minulý rok vydala svoje druhé EP s názvom Story, ktorého songy sa dostávali na vrchol trendov. Gabryell v auguste 2021 prestal po vyše 20 rokoch fajčiť a vo veľkej miere aj piť alkohol. Spolu s Matejom Strakom vydali ako skupina Nerieš album 311, odohrali turné a na Instagrame neskrýval svoje prekvapenie ohľadom faktu, že má stále vzťah.

V sobotu večer sa na svojich stories vyjadril k tému straty sledovateľov a zároveň utešil svojich fanúšikov, že jeho profil nebude reklamnou nástenkou:

V poslednej dobe si všímam, že mi ubúdajú sledovatelia, ale mne to nevadí. Som rád, že ma sledujú ľudia, ktorí predpokladám, že to robia kvôli tomu, že robím hudbu. A nie ko*ota zo seba, čo by dával každý svoj prd, vypustený z jeho tela na túto sociálnu sieť. Takže môžem vám sľúbiť, že na tomto profile nikdy nebudem otravovať s kremíkmi na a*ál a aby si si uplatnil zľavový kokódik a podobne. Som umelec!

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame