Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Machine Gun Kelly a Megan Fox sa zasnúbili a navzájom si odpili z krvi
machine gun kelly megan fox
Zdroj: kerrang.com
News

Machine Gun Kelly a Megan Fox sa zasnúbili a navzájom si odpili z krvi

Machine Gun Kelly a Megan Fox sa zasnúbili

Americký spevák Machine Gun Kelly a herečka Megan Fox sa zasnúbili, celebritný párik to prostredníctvom sociálnych sietí oznámil v stredu, 12. januára. 31-ročný hudobník a 35-ročná herečka sa po prvý raz priznali ku svojmu vzťahu v júni 2020.

V júli 2020 sme sedeli pod týmto banyanom (figovníkom). Požiadali sme o mágiu. Nevšímali sme si bolesti, ktorým spolu budeme čeliť v takom krátkom období. Nevedomí si práce a obetí, ktoré by si vzťah od nás vyžadoval, sme boli opojení láskou. A karmou.

Približne o rok a pol neskôr, keď sme spolu prešli peklom a smiali sa viac, ako som si kedy predstavoval, že je to možné, ma požiadal o ruku. A tak ako v každom živote pred týmto a ako v každom živote, ktorý bude nasledovať, som povedala áno. A potom sme si navzájom odpili z krvi.

Populárny spevák, vlastným menom Colson Baker, zdieľal na Instagrame detailné video o dvoch prsteňoch, ktoré jej daroval. Odhalil, že túto kombináciu navrhol s klenotníkom Stephenom Websterom tak, aby obsahovala oba ich rodné kamene. Tie sú, ako sám hovorí, „usadené na dvoch magnetických pásikoch tŕňov, ktoré sa spájajú ako dve polovice tej istej duše tvoriace temné srdce, ktoré je našou láskou.“

machine gun kelly megan fox
Zdroj: kerrang.com

Hodnota prsteňa sa odhaduje na 300 – 400 tis. dolárov

Pokiaľ ide o hodnotu prsteňa navrhnutého na mieru, od Stephena Webstera, MGK či Megan doposiaľ neexistujú žiadne oficiálne vyhlásenia. Odhadovaná cena sa pohybuje medzi 300 000400 000 dolármi v závislosti od kvality a špecifických vlastností stredových a bočných kameňov.

Dvojica prvýkrát verejne oznámila svoj vzťah v júni 2020, po tom, čo Fox hrala v klipe ku Kellyho piesni Bloody Valentine. Na odovzdávaní cien MTV Video Music Awards v roku 2021 Fox predstavila speváka ako svojho budúceho ocka. Herečka, najznámejšia vďaka účinkovaniam v horore Jennifer’s Body a dvoch dieloch filmovej série Transformers, bola predtým vydatá za herca Briana Austina Greena.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: seventeen.com, cbsnews.com, instagram.com

Zdroj titulného obrázku: kerrang.com

Komentáre

Odporúčame