kali súťaž
Zdroj: instagram.com, facebook.com, modrykonik.sk
NewsHIP-HOP

Kali vyhlásil súťaž, chceš byť súčasťou nového albumu a zarobiť si 500€?

Kali vyhlasuje súťaž pre všetkých nadšencov kreslenia

Kali vyhlasuje súťaž pre všetkých nadšencov kreslenia a tých, ktorí „už vedia udržať ceruzku v ruke„. Na svojom Instagrame v piatok, 14. januára verejnosť informoval o tom, že v tomto roku po siedmych rokoch vyjde nový album, ktorý bude spojením rappera a producenta Petra Panna. V spojení s touto správou potešil aj svojich fanúšikov, ktorí mu často posielajú svoje kresby. Rodák z Bratislavy sa rozhodol, že vybrané výtvory dostanú svoje miesto na práve spomínanom plánovanom projekte:

Od roku 2015 som neurobil album Kali & Peter Pann, tým posledným bol album Nikto. Odvtedy sa takýto neurobil, pretože na každom ďalšom albume bolo viac producentov. V roku 2022 sa však ide znovu robiť takáto spolupráca, zajtra idem do štúdia a idem nahrať ďalšie skladby, pretože prvá je už vonku. Ide o skladbu Kým Ťa Mám s Alanom Murínom a ČisTym.

Pointou je však, že za roky, ktoré sme na scéne, nám od Vás prišlo strašne veľa obrázkov a karikatúr mňa a Petra Panna. Rozhodli sme sa teda, že cover tohto albumu by sme chceli, aby nakreslili ľudia, ktorí chcú byť jeho súčasťou. To znamená – predná strana, zadná strana, stred, potlač na CDčko, toto všetko chceme od Vás, aby ste to vy nakreslili. Nemusí to byť pekná, ale vtipná kresba. Vyberieme niekoho, kto nakreslí tento album, predok, zadok, stred, alebo potlač a tento človek zároveň vyhrá 500€.

kali súťaž
Zdroj: instagram.com, facebook.com, modrykonik.sk

Kali vyhlasuje súťaž, buď súčasťou albumu a zarob si 500€!

Populárny rapper vo svojich Instagram stories kládol dôraz na to, že obrázok nemusí byť dokonalý, ale skôr vtipný a úsmevný. Spomenul aj termín ukončenia tejto súťaže:

Ide o päťsto eur za jeho robotu, pretože si ju vážime, to je jeho čas. Nielen, že bude súčasťou albumu a urobí jeho cover, ale k tomu všetkému si aj zarobí 500 eur. Máte na to čas do konca apríla, to je tri a pol mesiaca. Máte čas na to, aby ste posielali svoje kresby a my vyberieme tie najlepšie, ktoré použijeme na ten album. 

Nie je to vlastne úplne tak, že človek tie peniaze vyhrá, on si ich zarobí tou svojou kresbou. Nemusí to byť obrázok od úplného inžiniera, ktorý má vyštudovanú jadrovú fyziku. Môže to byť kľudne kresba od vášho dieťaťa, ktoré sa s tým vyhrá a nám to príde vtipné. Od dnešného dňa začína súťaž, ja vám ju budem pripomínať každý týždeň a tešíme sa na vaše výtvory.

Pokiaľ sa do súťaže plánuješ zapojiť, svoju hotovú kresbu následne pošli na e-mailovú adresu [email protected]. Všetkým prajeme veľa šťastia!

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: instagram.com, facebook.com, modrykonik.sk

Komentáre

Odporúčame