Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Rapper P.A. T. rozbieha svoju novú reality show s názvom Život s Frantom
p.a. t. život s frantom
Zdroj: youtube.com
SK/CZNewsVideo

Rapper P.A. T. rozbieha svoju novú reality show s názvom Život s Frantom

P.A. T. a jeho nová reality show s názvom Život s Frantom

Rapper Pouličný Autor Tónov alias P.A. T. sa rozhodol pre nevídaný typ obsahu, na YouTube totiž rozbieha svoju vlastnú reality show. Celý projekt dostal názov Život s Frantom a jeho prvý diel s názvom Vianoce, ktorý vyšiel 9. januára, má len niečo cez 20 minút. Celú myšlienku a dôvod vzniku tohto seriálu/reality show zdôvodnil v popise oficiálneho videa:

Život s Frantom je reality show, v ktorej hrajú hlavné úlohy ľudia, s ktorými sa rapper stretáva. Je to mapovanie jeho života, ktorý je veľmi zaujímavý, niekedy až neuveriteľný. Dovolil nám, aby sme natáčali jeho bežný život a pustil nás s kamerou do svojho súkromia. Projekt je vytvorený aby pobavil, sem-tam niečo naučil a hlavne aby vyčaroval úsmev na vašej tvári.

P.A. T. a jeho piaty štúdiový album

Z pohľadu aktivity na hudobnej scéne bol pre neho rok 2021 úspešný, keďže vydal piaty štúdiový album Všetko bude dobré, ktorý nájdeš na našom shope aj spolu s merchom. Opäť na ňom potvrdil multižánrovosť svojho rapového prejavu, o ktorom hovorí už dlhodobo a vyjadril sa k nemu aj na svojom Instagrame:

Niektorí chlapci rappujú texty typu „idem si pre keš, zarábame lóve, atď, atď a nikde nič. Zapamätajte si jednu vec. Ja som jeden z najkvalitnejších rapperov na tejto scéne a to je holý fakt. To proste nevyvrátiš, aj keď sa postavíš na hlavu. Samochvála smrdí, ale aj ostatní sa sami chvália, tak sa vám pochválim tiež.

Keď si prezerám YouTube chlapcov, čo sú akože extrémne svieži, tak mi to pripadá, že nič moc. Postav ma za mic a pusti mi všetky rytmiky sveta a ja ti na ne zarepujem. Či sa ti to páči, alebo nie, „I’m one of the best“ a dokázal som vám to mnohokrát.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame