majk spirit 10 tipov 2022
Zdroj: instagram.com
NewsHIP-HOP

Rapper Majk Spirit predstavuje 10 tipov pre úspešný a spokojný rok 2022!

Majk Spirit a jeho 10 tipov na úspešný a spokojný rok 2022

Populárny slovenský rapper Majk Spirit predstavuje 10 tipov na úspešný a pokojný rok 2022. 37-ročný rodák z Bratislavy sa nikdy netajil tým, že motiváciu zbiera a posúva ďalej, či už prostredníctvom svojej tvorby, vyjadrení alebo príspevkov na sociálnych sieťach. Rád hľadá odpovede na rôzne otázky, či už sa to týka konšpiračných teórií, vzniku sveta, alebo psychiky človeka. V tomto prípade sa so svojimi sledovateľmi na Instagrame podelil o desiatku rád a tipov, pričom všetky z nich môže každý z nás začať pretaviť do reality okamžite:

10 tipov rappera Majka Spirita na úspešný rok 2022

1. Rob každý deň niečo pre svoje telo – Môžeš automaticky vyzerať lepšie ako 80% populácie len tým, že sa pri niečom pravidelne hýbeš a potíš. Kľúč je konzistencia, 3x za týždeň, ideálne každý deň, ale keď 1 deň vynecháš, tak na druhý určite zamakaj zase.

2. Rob každý deň niečo pre svoju myseľ – Čítaj, počúvaj, pozeraj, konverzuj. Podcasty a audioknihy sú momentálne asi najefektívnejší spôsob ako prijímať nové, zaujímavé info a skúsenosti.

3. Rob každý deň niečo pre svoju dušu – Medituj, modli sa, tráv čas v prírode, alebo s deťmi, pomáhaj druhým, nájdi svoje oko búrky – ticho lieči.

4. Konzumuj zdravé a užitočné veci – To platí pre telo, ale aj pre uši a oči! Jedna vec je jesť kvalitné potraviny, piť veľa vody, dýchať zhlboka, dávať studenú sprchu a stráviť čas na priamom slnku. Druhá vec je to, čo prijímaš mentálne. Hudba, ktorú počúvaš, ovplyvňuje to, kým si. Filmy, seriály a správy detto. Hlavne sa však zbav toxických ľudí a zvykov vo svojom živote.

5. Vstávaj skoro – Ráno robí deň a nepriestreľná ranná rutina je základ. Stihni čo najviac predtým, ako chytíš do ruky telefón. Tvoja predstavivosť je po spánku čerstvá a nabitá, využi to. Chvíľka vďačnosti je tiež skvelým štartom dňa.

6. Dve-tri hodiny sústredenej práce každý deň – Žiadne social media, email, žiadny phone. Plný fokus na kreatívnu prácu bez rozptyľovania sa.

7. Obetuj krátkodobé potešenia v prospech dlhodobej spokojnosti – Príliš veľa párty, randenia, Netflix&chill, videohry, scrollovanie, fastfood, atď. Toto všetko ti kazí motiváciu.

8. Ako robíš niečo, tak robíš všetko – Buď 100%-ne tam kde si, vždy! Opúšťaj komfortnú zónu, dávaj si ciele, rob to, čoho sa bojíš, vytváraj kontent, ktorým chceš byť známy a nie len to, čo nachytá likes a užívaj si svoju cestu.

9. Maj p*či – Keď nereaguješ na negativitu, bullshit ľudia pochopia, že tvoje emócie nemajú pod kontrolou a postupne ich to prestane baviť.

10. Zainvestuj do NFT – Či už zainvestuješ peniaze alebo čas je na tebe, dôležité je, že zachytíš tento trend v zárodku a budeš z toho môcť v budúcnosti profitovať.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame