Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Nik Tendo v novej skladbe Loop ďakuje všetkým fanúšikom a kamarátom
nik tendo loop
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Nik Tendo v novej skladbe Loop ďakuje všetkým fanúšikom a kamarátom

Nik Tendo v novinke Loop ďakuje všetkým okolo neho

Nik Tendo vydáva novinku s názvom Loop, ktorá vyšla aj s videoklipom 3. januára. Skladba je v novom roku zároveň prvou z produkcie českého hudobného vydavateľstva Milion+. Svojim fanúšikom sa naposledy pripomenul, kedy vydal remix piesne Nezměníš. Tá sa objavila na albume z júla minulého roku, Jsem v pohodě, sem v prdeli, ktorý bol úspešný aj na Slovensku.

Populárne meno českej rappovej scény v piesni ďakuje fanúšikom a blízkym ľuďom za všetko, čo dosiahol. Úspešný život popisuje aj ako nekonečný príbeh, ktorý sa stále opakuje a nechce, aby skončil. Svoju vďačnosť vyjadruje aj týmito vetami:

„Není lepší pocit, než když plnej klub řve mý jméno – Tendo, 
když hraje tenhle tune, otevřou se brány do pekla,
zdál se mi o tom sen, já přál jsem si, abych se už nevzbudil,

když otevřel jsem oči, zjistil jsem, že snít už nemusim.“

Sprievodný vizuál vznikol v spolupráci so skupinou We Dont Care We Create, s ktorou robil na úspešnom klipe ku skladbe 13. komnata. O produkciu piesne sa postaral Whois PG, jeho beat skvelo sedí k názvu skladby, keďže sa točí v slučke. Tá síce začne byť monotónna, ale hlasu rappera určite sedí, čo z nej robí podarený hudobný podklad.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, musicserver.cz

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame