Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Momo a Jeden Moment: Rapper s rodinou zavítal na Maledivy a natočil klip
momo jeden moment maledivy
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNews

Momo a Jeden Moment: Rapper s rodinou zavítal na Maledivy a natočil klip

Momo a Jeden Moment: Rapper s rodinou zavítal na Maledivy a natočil klip

Rapper Momo vydáva skladbu s názvom Jeden Moment, ktorá vychádza aj spolu s videoklipom, ktorý točil na ostrove Maledivy. Účinkuje v ňom aj jeho priateľka spolu s ratolesťou a trošku mu závidíme, keďže to v Ázii vôbec nevyzerá na decembrové počasie. K zákulisiu celej skladby sa vyjadril aj pod posledným príspevkom na sociálnej sieti Instagram:

„Okolnosti zahrali, neplánoval som to. Vznikla skladba pre moju ženu (o láske) a zhodou okolností sme vtedy leteli na Maledivy. Kto ma pozná, ten vie, že nefejkujem lovesongy, aby som zaujal. Ľutujem interpretov, ktorí spadli do takého niečoho. Ja som písal vždy to, čo som žil.“ 

Na produkcii songu sa podieľal Hoodini, s ktorým spolupracoval aj v nahrávke Skúšky, videoklip k nej vyšiel pred tromi týždňami. Tam sa na featuringu objavil aj člen skupiny Nerieš, Matej Straka. Rok 2021 bol pre neho veľmi úspešným, vydal album MXI, ktorého súčasťou je aj spolupráca s Majkom Spiritom v podobe songu Sny. Klip k nemu sa nedávno dostal už nad hranicu 2 mil. pozretí.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame