Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Leo Beránek a Kluci Z Basy: Z väzenia natočil klip a na mobile nahral album
leo beránek kluci z basy
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOP

Leo Beránek a Kluci Z Basy: Z väzenia natočil klip a na mobile nahral album

Leo Beránek natočil vo väzení klip a cez mobil nahral celý album

Leo Beránek vydáva skladbu Kluci Z Basy, ktorú skutočne nahrával z väzenia. Kontroverzný rapper vyfasoval od Najvyššieho súdu ČR, za ťažké ublíženie na zdraví a vyhrážaní, šesť rokov vo väzení s ostrahou. Aktuálne mu z trestu ostávajú ešte tri roky, napriek tomu o ňom budeme počas tohtoročných Vianoc zrejme počuť. Beránek totiž priamo na Štedrý deň vydáva nový album, s ktorým mu pomáhali kamaráti na slobode. Zúčastnil sa reality show Hotel Paradise, potom sa snažil presadiť ako spevák a v roku 2013 získal ocenenie najhorší spevák v ankete Zlatý David.

Hoci sa už pred rokmi zdalo, že je z Baránka napravený hriešnik, pretože si dokonca založil rodinu, v roku 2018 skončil vo väzbe. Dopustil sa dvoch napadnutí, prvého v centre Prahy, ďalšieho v parku v Lhotke. Tam mal ísť podľa polície vytrestať dílera, ktorý mu predal zlú drogu. V tejto chvíli si Baránek odpykal len prvú polovicu trestu, avšak na Instagrame sa objavil jeho nový, údajne oficiálny profil. Nesie názov Bertena1312, pričom číslice odkazujú na známu antipolicajnú skratku ACAB. Lia Kees, modelka a jeho dobrá kamarátka pre české médiá odkazuje, že onedlho jeho nový album skutočne vyjde:

„Leo vydáva nový album. Bude to vôbec prvý album, ktorý vyjde priamo z väznice. Dal ho dohromady jeho kamarát, vydavateľ a producent, Otto Ferocity. Detaily prezradiť nemôžem, tie oznámi produkcia v deň vydania. Sme dobrí a hlavne dlhoroční kamaráti. Poslali sme si pár listov a niečo si cez ne hovorili. Potom sme si niekoľkokrát volali. Teraz to má v hlave fakt vyrovnané viac ako inokedy, takže dúfam, že mu to vydrží.

Darí sa mu dobre, pochopil, že naňho úplne všetci ľudia okolo neho nezabudli, hoci si myslel opak. Zaspomínali sme si po telefóne na spoločné zážitky. Hlavne na večierky, pretože tých bolo veľa. A tešíme sa na ďalšie, ale tie už budú v pokoji a s rozumom. Obaja sme ho postupom času našťastie dostali.“ 

Leo Beránek a jeho bývalá partnerka Connie + minulosť rappera

Beránek si počas života na slobode podľa bývalej partnerky, pornoherečky Connie Beránkovej robil čo chcel a navštevoval jeden večierok za druhým:

„Keby sa na verejnosti správal, ako mal, dalo by sa mu to ešte odpustiť, ale je agresorom, ktorý nevydrží v kľude.“

Konflikty údajne aj rád vyvoláva. Súd ho nakoniec poslal na šesť rokov do väzenia. Má na konte tri incidenty, z ktorých naozaj mrazí. Prvý útok sa odohral 1. mája 2018 pred pražským klubom Ateliér, kde udrel soka do hlavy a keď chcel vstať, tak ho ešte nakopol do tváre. Muž razom stratil vedomie. V dovolaní na Najvyšší súd povedal, že kop bol automatickou reakciou naučenou z tréningu thaiboxu.

Pár dní po prvom útoku zrazil z lavičky muža, ktorý chodí s pomocou barlí. Mladíka, ktorý sa napadnutého zastal, zbil teleskopickým obuškom a ďalším hrozil, že im zastrelí psa. Účel toho všetkého bol útok na dílera, ktorý mu predal zlú drogu. Do krvi muža Beránek skopal už v roku 2013. Naštartovalo ho, že dostal anticenu Zlatý David a potreboval predviesť, aký je drsný. Na pódiu potom opľul moderátora, nadával kritikom a vonku následne zmlátil okoloidúceho. Záchranku mu zavolala jedna z prítomných speváčok. Je teda prekvapujúce, že s niekým takým Connie zvládla vychovávať dcéru. Pravdou je, že občas vrkali ako hrdličky a inokedy to zase vyzeralo na rozchod:

„Láska je spôsob, ako spoznať sám seba. Čo všetko ste ochotní riskovať a čo všetko si nechať páčiť.“

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, kafe.cz, idnes.cz, blesk.cz

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame