Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Aless o EP-čku Slobodná, Benovi Cristovaovi, ideálnom chlapovi a živote
aless ep slobodná
Zdroj: shop.rukahore.sk
SK/CZNewsPOPVideo

Aless o EP-čku Slobodná, Benovi Cristovaovi, ideálnom chlapovi a živote

Aless o EP Slobodná, Benovi Cristovaovi a ideálnom frajerovi

Aless vydáva nové EP Slobodná, o ktorom sa rozprávala aj v našom štúdiu spoločne s Bandurkom v rámci podpisovačky. Speváčka je momentálne chorá, a tak sme sa s ňou spojili len prostredníctvom videohovoru z Poľska, kde momentálne oddychuje a celé dni sleduje americký seriál Prison Break. Hovorili sme s ňou o vzácnom featuringu na úvodnej skladbe v podobe českého speváka Bena Cristovaa a aj o nosnej téme celého nového projektu. Prezradila nám, čo jej v poslednej dobe robí najväčšiu radosť a podelila sa s nami o vlastnosti, ktoré by mal podľa nej mať ideálny chlap.

Chcel by som sa ťa spýtať niečo ohľadom prvej skladby, ktorá je už aj vonku. Volá sa Slobodná a je titulnou skladbou albumu, pričom na jej featuringu je Ben Cristovao. Je to veľmi vzácna spolupráca a prekvapila ma, ako to celé vzniklo? 

„Tak tomuto by nikto neuveril, ja som zrovna bola v Prahe, šla som na jeden z fashion weekov a v ten večer sme už s kamarátkou nemali čo robiť. Tak som chcela napísať Benovi, či nie je niekde v meste a nemá niečo na pláne. Napísala som mu, on odpovedal, že sú v štúdiu, ja som tam prišla, niečo sme popili a dali sme párty. Potom som mu pustila song Slobodná. On povedal, že sa mu páči a mohli by sme ju dať spolu. Takto nejak to vzniklo. Bolo to veľmi prirodzené. Šli sme na párty a vznikla skladba.

My sme s Benom už pár rokov skúšali dať dokopy nejakú spoluprácu. Je veľmi kreatívny, aj spolu s celým tímom The Glowsticks. Chcela som s nimi vždy niekedy niečo spraviť, takže je to teraz taký môj splnený sen.“ 

Aless o nosnej téme projektu Slobodná

V akom duchu sa vlastne nesie celé EP Slobodná? Názov je veľavravný, si mladá žena, toto je tvoje piate CD a máš za sebou dosť fanúšikov. Aká je nosná téma tohto projektu?

„Nosnou témou je byť slobodný za každú cenu a nenechať sa zožrať priemyslom. Predovšetkým tým instagramovým. To je dnes sama o seba jedna veľká kapitola, ktorá by mala byť preberaná. Dnes si baby denne prajú byť niekým iným. Pritom to vôbec nie je realita. Myslím si, že influenceri sú jedni z najsmutnejších ľudí vnútorne. Celý svet ich má v rukách. Riešia kto si čo kúpi, kto nie a s ktorou firmou budú spolupracovať.

Možno sa pri tejto téme veľa ľudí chytí za hlavu. Možno si povedia „o čom to tá rozpráva?“, ale je to pravda. Určite si veľa ľudí hovorí, že byť influencer a zarábať rýchle peniaze, ktoré rýchlo minieš je super. Veľakrát si hovorím, že by som chcela radšej byť čašníčkou.“ 

Nové EP od Aless s názvom Slobodná si môžeš zakúpiť len na našom shope! Klikaj na TENTO LINK a dozvieš sa viac! 

Slovenská speváčka hovorí o radostiach a vlastnostiach ideálneho chlapa

Čo ti vie spraviť najväčšiu, každodennú radosť? A čo má podľa teba obsahovať ideálny chlap? 

„Všetko. Ja sa viem tešiť aj z jedla, každý večer ďakujem za všetko, čo mám. Či je to v tom, že mám zdravú rodinu, alebo som zdravá ja, mám super frajera alebo dobré jedlo. Všetko ma dokáže potešiť, maličkosti.

Ideálny chlap by mal byť.. neviem, má byť dobrý. Už som si prešla všetkými etapami tých „bad boys“ a čím som staršia, tým viac sa mi to prestáva páčiť. Takže taká dobrota. Myslím, že v dnešnej dobe je veľmi vzácna aj vzájomná úcta. Tých vlastností je celkom veľa, celkový balík je to najpodstatnejšie, z každého rožku trošku.“   

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame