rytmus gábor boráros
Zdroj: huste.joj.sk
KLIPSK/CZNewsČeskoEventyHIP-HOPSlovensko

Rytmus a Frayer Flexking si zmerajú svoje sily v boxerských zápasoch

Rytmus a Frayer Flexking si zmerajú svoje sily v boxerských zápasoch

Rapperi Rytmus, Frayer Flexking, Moloch, alebo Čistychov. To je len útržok bojovníkov, ktorý vystúpia v rámci nadchádzajúcej Fight Night Challenge, čo je nový unikátny projekt na slovenskej scéne bojových športov. Prvý turnaj sa uskutoční už 27. decembra a fanúšikovia sa majú na čo tešiť. V ringu sa predstavia takí borci ako Attila Végh, Patrik „Rytmus“ Vrbovský, Gábor Boráros či Samuel „Pirát“ Krištofič. Vrcholom večera bude duel dvoch bývalých šampiónov Bellatoru – Attila Végh vs. Emanuel Newton.

Veľkú pozornosť bude rozhodne pútať aj súboj domácej MMA hviezdy Gábora Borárosa s rapperom Rytmusom či duel „Piráta“ proti Alexandrovi Cvernovi. Okrem nich predvedú svoje umenie aj známy barber Laky Royal či spomínaní rapperi Čistychov, Moloch Vlavo a Frayer Flexking. Do ringu sa postaví aj Karlos „Terminátor“ Vémola, ten však nebude bojovať, ale zhostí sa role uvádzača zápasov po vzore známeho Brucea Buffera z UFC. Moderátormi celého večera budú bývalí slovenskí hokejisti Marián Gáborík a Boris Valábik.

Všetky zápasy prebehnú pod pravidlami boxu. Sú vypísané na 4 kolá po 3 minúty okrem hlavného zápasu Végh vs. Newton, ten sa pôjde na 5 kôl. V každom kole môže byť bojovník 2-krát počítaný, tretie počítanie v rámci jedného kola by znamenalo jeho prehru. Zakázané sú údery za hlavu, pod pás, údery hlavou, lakťom či nohou. Zápas môže skončiť aj remízou.

rytmus gábor boráros fight night challenge
Zdroj: youtube.com

Rytmus či Frayer Flexking majú na programe boxerské zápasy už 27. decembra

Fight Night Challenge je unikátny projekt, ktorý má verejnosti priblížiť svet bojových športov zábavnou formou. Organizátormi podujatia sú spoločnosť Evency a Spartakus Fight Gym v Trnave. Jednou z hlavných tvárí projektu je slovenský bojovník Attila Végh, ktorý zároveň robí trénera v spomínanej posilňovni.

Rytmus si zápas nejde len užiť, ale chce ukázať všetkým fanúšikom i neprajníkom, že to s prípravou na zápas myslel vážne. Jeho súperom je obľúbený Gábor Boráros, toto stretnutie bude predzápasom hlavného zápasu Attila vs. Newton. Slovenský rapper by mal byť pre Borárosa rovnocenným súperom, o čom hovoria aj kurzy, ktoré sú na každej strane podobné. Rytmus už jeden boxerský zápas mal a to pod organizáciou XFN na turnaji XFN 15! Predstavil sa proti 36-ročnému rapperovi Marpovi, členovi skupiny TroubleGang.

Tento zápas si pamätá nejeden fanúšik bojových športov. Proti sebe sa postavili dvaja rapperi a nič podobné predtým domáca scéna nezažila. Pred vypredanou O2 arénou v Prahe zvíťazil nakoniec Marpo, ktorý porazil Rytmusa po 6 kolách na body. Patrik Vrbovský sa však v zápase nenechal zahanbiť a ukázal veľké srdce. Podobné nasadenie môžeme očakávať aj v najbližšom zápase.

Budú v roku 2022 boxovať aj Separ či Majk Spirit?

Separ si taktiež vyskúša box, ale zápas bude mať až v roku 2022. Niekoľko podujatí v rámci Fight Night Challenge by sa podľa organizátorov malo uskutočniť aj v nasledujúcom roku. Podľa najnovších informácií by sa do ringu mali dostať aj ďalšie známe mená zo slovenského showbiznisu, akým je napríklad rapper Majk Spirit zo skupiny H16. Sme veľmi zvedaví, či sa v ringu predstaví viac zástupcov slovenského rapu. Koho by si si vedel predstaviť, prípadne koho by mal vyzvať? 

Turnaj Fight Night Challenge live si bude možné pozrieť cez PPV (pay-per-view), podobne ako u organizácie Oktagon MMA. PPV je možné zakúpiť na webe fight-live.tv.  Cena Pay-Per-View je 9,99 eur a turnaj môžete sledovať aj v zahraničí. Stačí sa registrovať na spomínanom webe, prihlásiť sa, kúpiť PPV a spustiť livestream.

Plánuješ tieto boxerské zápasy sledovať? Na ktorý zápas sa tešíš najviac? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, ifortuna.sk, 7sport.sk

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame