Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Piatkové novinky (17.12): Annet X, Calin, Kontrafakt, The Weeknd či 24kGoldn!
piatkové novinky 17.12
Zdroj: youtube.com, complex.com, imdb.com, genius.com
KLIPSK/CZSvetNewsVideo

Piatkové novinky (17.12): Annet X, Calin, Kontrafakt, The Weeknd či 24kGoldn!

Piatkové novinky (17.12): Annet X, Calin, Kontrafakt, The Weeknd či 24kGoldn!

Piatkové novinky zo dňa 17.12 opäť prinášajú novinky v domácom i zahraničnom hudobnom svete. Pripravil som si pre teba, celkom netradične, tri zahraničné a tri piesne z našej, československej dielne. Pozrieme sa na skladbu z nového albumu Rytmusa, Ega a Anysa, spomenieme si dve novinky, ktorých súčasťou je aj The Weeknd a dvomi nahrávkami upriamime pozornosť aj na českú scénu.

Piatkové novinky (26.11): Čo v posledných dňoch ponúkli Česi a Slováci?

Kontrafakt – Vydržať

Začíname skladbou číslo osem nového albumu KF ako Rolls, ktorý je od 17.12.2021 oficiálne vonku na všetkých streamovacích službách! Chalani poslucháča podporujú a dodávajú mu sebavedomie, aby vydržal a vytrval vo svojich cieľoch. Rytmus sa vo svojej slohe prihovára ku skupine ľudí a motivuje ich, aby na sebe makali a neprestávali:

„Celé je to iba o tom, že vždy mám sen, nepresedieť celý život v mŕtvom prázdne, my sme silné kusy, preto cestu rázme, rázne, lebo myslíme to vážne.“ – Rytmus, skladba Vydržať (2021)

Annet X – Hlavolamy

Aneta Charitonová je česká speváčka, producentka, textárka a rapperka. Prvé texty začala písať už ako malé dieťa, určitú dobu sa venovala aj sociálnym sieťam vďaka čomu získala všeobecnú popularitu u mladého publika. Jej prvý singel Taktomabyt s Benom Cristovaom a debutový album Až budu velká, chci být Aneta Charitonova zožal pozitívne ohlasy a reakcie. Dnes predstavuje nový singel, ktorého videoklip bol natočený v jednej miestnosti a umelkyňa sa nám predstavuje vo viacerých outfitoch a typoch vzhľadu.

Calin feat. Ben Cristovao, KOJO, Stein27 – Asgard

Novinka od našich severo-západných susedov spája štyroch umelcov, ktorí si na svojich trackoch už navzájom robili featuringy. Calin druhýkrát kolaboruje s Benom Cristovaom, po prvý raz ich dala dokopy skladba Děvče v první řadě. Jej videoklip patril k vôbec najzaujímavejším v roku 2018. Český rapper KOJO už spolupracoval s Calinom i Cristovaom a Stein27 je na tamojšej scéne populárnym menom dlhšiu dobu.

Piatkové novinky: Dve novinky, ktorých súčasťou je The Weeknd

Aaliyah feat. The Weeknd – Poison

Nová skladba spája dvoch Američanov, ktorí spojili svoje sily, aby vyrozprávali príbeh zhoršujúceho sa, toxického vzťahu a vzťahu bez lásky. Tiež však nariekajú nad uvedomením si toho, čím sa ich vzťah stal a diskutujú o svojich výsledných pocitoch zlomeného srdca. Aaliyah tu však už s nami nie je viac ako dve dekády, v roku 2001 sa stala obeťou leteckej havárie.

FKA twigs feat. The Weeknd – Tears In The Club

To však od The Weeknda nie je všetko, pretože sa spojil aj s 33-ročnou speváčkou Tahliah Debrett Barnett, známejšou pod svojim pseudonymom. Speváčka, producentka a skladateľka sa mala predstaviť aj slovenským divákom. V januári 2020 sme sa dozvedeli, že v júni mala vystúpiť na trenčianskom letisku v rámci festivalu Pohoda. Veríme, že sa tak stane už pri najbližšom vydaní tejto kultúrnej akcie.

Budúca hymna TikToku?

24kGoldn – More Than Friends

Máme tu pre teba aj tip na nadchádzajúci song, ktorý bude populárny na TikToku. Pokiaľ ti príde hudba tejto, textovo smutnej, skladby podozrivo známa, pusti si song od Biz Markla s názvom Just A Friend. Práve odtiaľ totiž čerpal producentský tím, ktorý je za 21-ročným Američanom.

V roku 2019 sa preslávil svojim singlom Valentino, ktorý sa umiestnil na 92. mieste v americkom rebríčku Billboard Hot 100. V apríli 2020 bol certifikovaný ako platinový a v júli 2020 rapper predstavil megahit Mood. Ten sa umiestnil na vrchole rebríčka Billboard Hot 100 a stal sa najpopulárnejšou skladbou jeho kariéry. Jeho debutový štúdiový album El Dorado vyšiel v marci 2021.

Čo hovoríš na hudobné novinky dneška? Ktoré skladby sa ti najviac páčili? Si fanúšikom niektorého z interpretov? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius

Zdroj titulného obrázku: youtube.com, complex.com, imdb.com, genius.com

Komentáre

Odporúčame