Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Finalisti prvej Superstar sa po 17 rokoch spojili: Predná a Mikla to odmietli
superstar kým vieš snívať
Zdroj: superstar.markiza.sk
KLIPSK/CZNews

Finalisti prvej Superstar sa po 17 rokoch spojili: Predná a Mikla to odmietli

Finalisti prvej Superstar sa spojili po 17 rokoch, Predná a Mikla neprišli

Finalisti prvého ročníka Superstar sa v nedeľu, 5. decembra verejne stretli na jednom pódiu po 17 rokoch. V rámci druhého finálového večera tohtoročnej edície speváckej súťaže odspievali legendárnu pieseň Kým Vieš Snívať. Paľo Habera, ktorý sedel v porote v každom z ročníkov, sa ako ich vtedajší mentor, neubránil slzám. Naživo sme mohli vidieť spojenie siedmych speváckych mien. Samuel Tomeček, Katka Koščová, Martina Schindlerová, Petra Humeňanská, Tomáš Bezdeda, Martin Kelecsényi a Miro Jaroš.

Chýbali Zdenka Predná, Robo Mikla, Peter Kotuľa či Peter Konček. O zosnulom Petrovi Končekovi vieme, že bol na začiatku roka 2012 účastníkom smrteľnej dopravnej nehody a Kotuľa sa ospravedlnil kvôli chorobe. Zvyšní dvaja speváci však zaujali kontroverznými postojmi, ktoré vám prinášame v tomto článku.

Finalisti prvej Superstar sa spojili, Predná a Mikla však neprišli

Zdenka Predná sa finálového večera nezúčastnila, avšak nevyjadrila sa prečo. Urobil tak za ňu jej súčasný partner a hudobník Oskar Rózsa. Siedmi bývalí superstaristi prišli bez nároku na honorár a tešili sa, že si opäť môžu spoločne zaspievať pred takým veľkým publikom. Denník Plus jeden deň zistil, že Zdenka neprišla, pretože si vypýtala poriadne mastný honorár a malo ísť o sumu v tisícoch.

K situácii sa pre týždenník Šarm onedlho vyjadril práve spomínaný manžel speváčky a povedal všetko, čo mal na srdci: „Ono to nie je otázka nezhôd okolo honoráru. Televízia, ktorá to robila, predpokladala, že tam pôjdeme zadarmo, respektíve za cesťák, čo sme, samozrejme, odmietli. Živíme sa profesionálne hudbou a už dávno nie sme v štádiu, keď by sme mali byť vďační za to, že sa objavíme na obrazovke. Slová produkčného, keď došlo na honorár, boli, že to má byť z lásky.

Aj sám Paľo Habera mi telefonoval a snažil sa, aby som presvedčil Zdenku. Hneď nato napísal Habera neúctivo SMS-ku Zdenke, že to nečakal, na čo mu odpísala, že mohol na začiatku povedať, že to má byť zadarmo, a zbytočne by sme sa nenaťahovali.“ 

Isté slová adresoval priamo porotcovi Haberovi: „Habera, ktorý len za to, že si tam sadne, berie 50-tisíc eur alebo koľko. Hudbe sa venujem vyše 30 rokov, moje meno tu niečo znamená a vždy som si dal záležať na tom, aby moje vzťahy s umelcami boli profesionálne. Toto by som si v živote nedovolil. Keď Paľo zavolal, vedel som, že tam bude nejaká habaďúra. Lebo jeho poznám ako lacného Jožka, ktorý si nechá vŕtať do kolena a objednáva si v reštaurácii najlacnejšie jedlo.

Ja som s ním hral, keď som mal 19 rokov, takže mňa Habera neprekvapí, ani keď bude mať štyri modelky za ženu a miliardy na účte. My sme sa nebránili tomu ísť tam, ale oni ponúkli nulu.“ 

zdenka predna oskar rozsa
Zdroj: music-zone.eu

Robo Mikla na seba upozornil kontroverznými vyjadreniami

Bývalý finalista televíznej súťaže spočiatku prisľúbil účasť, avšak pár hodín pred vystúpením si to odrazu rozmyslel. Zvyšok členov vtedajšej jedenástky však tesne pred živým prenosom zistilo, že spevák na svojej sociálnej sieti spustil livestream, na ktorom zhodil celú súťaž, vrátane jeho kolegov:

„Ja som doma, nemám s kým, skôr si najprv… nalejem. Zapnite si radšej superk*ra. Bude tam 6 z 10, či 7 z 10, musím ich porátať, Samo, ten už je za dvoch teraz. Čo prinesie SuperStar, možno viac ako holý k*r. Minulý týždeň tam boli Češi, to sa dalo zmanažovať, teraz sú tam Slováci a to sa už nedá zmanažovať. Ale pred tým tam neboli ani všetci Česi, veď nabonzujte dačo. Jednou pravdou ostáva, že sme boli potrava. Uchom, okom národ žral, čo hocikto z nás pos*al. Martin Kelecsényi bol ale jediný, kto moju pasáž mohol fakt zastúpiť. Smutné a slané na nápad mi prišlo prespievanie samotné, keď sa presne dali riešiť veci ako v prípade Peťa Končeka.“

robo mikla
Zdroj: cas.sk

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, eva.pluska.sk, Šarm

Zdroj titulného obrázku: superstar.markiza.sk

Komentáre

Odporúčame