Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Alan Murín a Snívam: Erotický song je ako ušitý na dlhý zimný večer
alan murín snívam
Zdroj: Alan Murín
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPRnB

Alan Murín a Snívam: Erotický song je ako ušitý na dlhý zimný večer

Alan Murín a Snívam: Erotický song ako začiatok zimnej nálady

Alan Murín vydáva novinku Snívam, ktorá predstavuje počiatočný bod v nadchádzajúcom aktívnom období speváka. Stále nový slovenský objav v poslednej dobe funguje na báze jedného songu na mesiac, posledný polrok priniesol práve poltucet singlov. Prezradil nám, čo stojí za myšlienkou novinky a aj to, kde sa natáčala:

„Túto skladbu beriem ako začiatok zimnej nálady, v ktorej plánujem počas najbližších dvoch mesiacov vydať niekoľko singlov. Prvý krát som načrel do takto silne akustického retro zvuku a musím povedať, že ma extrémne baví. Pesnička vznikla veľmi spontánne, behom jedného večera a priznám sa, že som jej neprideľoval priveľkú váhu. Dokonca som rozmýšľal nad tým, či ju vôbec vydám. Nakoniec sa však ukázala ako moja najrýchlejšie stúpajúca skladba za prvých 24 hodín.

Uznávam, že na tom má možno zásluhu aj moja krásna priateľka, ktorá vo videoklipe zažiarila v niekoľkých pikantných scénach ale to si verejne nepriznám. Teraz vážne, som naozaj milo prekvapený a vďačný za všetky krásne komentáre a správy ktoré som od vás dostal. Týmto ďakujem všetkým, ktorý mi poslali toľko super energie. Napokon, aj o tom je pre mňa toto obdobie.“ 

Slovenský spevák približuje zákulisie natáčania klipu

„Celý videoklip sme natáčali na prenádhernej chate s názvom „Usadlosť pod Kriváňom“, kde sme si po natáčaní užili team-building s celým tímom. Tým samozrejme myslím Studeničovú Dianu, ktorá sa postarala o exekutívu, kameramana Petra (Cesar) Balenta, Petra Onduša v role režiséra a najnovší prírastok, fotografa Mareka Sheena. Vizuálom sme chceli sofistikovane podporiť erotický nádych pesničky a metafor, ktoré sa v nej ukrývajú. Keď som ho videl ako finálny produkt, sám som sa sem tam trocha zapýril. Veľmi sa z neho teším.

Čo sa týka hudobnej stránky, opäť som sa snažil posunúť svoju tvorbu novým smerom a priniesť fanúšikom ďalší rozmer. Akosi som pritom skĺzol do old-schoolového štýlu v modernom prevedení a vznikla z toho skladba ako ušitá na dlhý zimný večer. Pevne verím, že so mnou po vypočutí budete súhlasiť. Keby nie, tak mám pre vás naplánovanú ďalšiu skladbu na devätnásteho Decembra. Už teraz sa neviem dočkať na to, čo na ňu poviete.“

alan murín snívam
Zdroj: Alan Murín

Už teraz sa na 19. december veľmi tešíme, minulý rok v predvianočnom období uverejnil skladbu DOMAMÁM, ktorou na seba veľmi vkusne upozornil. Najmä príjemným pozadím, z ktorého cítiť teplo domova, môže za to najmä „počítačový krb“.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Alan Murín

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame