Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Loko Loko, Rytmus a Padá Lístie: Novinku nájdeš aj na albume Doživotne
loko loko rytmus padá lístie
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOP

Loko Loko, Rytmus a Padá Lístie: Novinku nájdeš aj na albume Doživotne

Loko Loko, Rytmus a Padá Lístie: Novinka albumu Doživotne

Loko Loko a Rytmus vydávajú novinku s názvom Padá Lístie, ktorá je súčasťou nového albumu Doživotne. Song dostal aj zaujímavý videoklip, v ktorom vidíme aj člena Kontrafaktu. Obaja protagonisti hovoria o téme smrti priateľa či príbuzného. Rytmus sa vo svojej slohe konkrétne vracia k svojmu mužskému vzoru, pravdepodobne má na mysli otca. Napovedajú nám najmä tieto vety:

„Padá lístie, bez teba týždne, cez oblaky sa derú slnečné lúče, vytáčam čísla, chcem ešte raz počuť tvoj hlas, ale do neba sa nedovoláš.“ – Loko Loko, song Padá Lístie (2021)

„Vždycky si spomeniem na teba áno, keď mám problém. Bol si mi jediným mužským vzorom, dnes už to viem. Učil si ma všetky tie chlapské veci, čo zvládam dodnes, bol si fakt jediný, o ktorom si pamätám len to dobré. A keď som musel od teba odísť bolo to hrozné, nastali temné časy a tie pocity neboli dobré.“ – Rytmus, song Padá Lístie (2021)

Album Doživotne si už teraz môžeš zakúpiť na našom shope spolu s podpisom priamo od rappera! Stačí kliknúť na TENTO LINK a dozvieš sa viac. 

Rytmus a Loko Loko: Rapperi vydávajú skladbu Padá Lístie

Toto meno, ktoré sa pohybuje najmä v trape, mohol poslucháč domácej scény spozorovať pred dvomi rokmi, kedy rapper vydal pieseň Maskovaný. V tomto a ďalších songoch hovoril o kriminálnej tématike otvoreným spôsobom. V tomto ohľade na Slovensko priniesol svieži vánok niečoho, čo tu predtým nebolo. Rytmus si momentálne získava pozornosť fanúšikov novou érou Kontrafaktu, ktorú potvrdzuje nový album KF ako Rolls. V posledných dňoch vydal spolu s Egom a Anysom videoklip na pieseň Reklama Na Rap, ktorý natočili v luxusnom Dubaji.

Druhá spolupráca dvoch popredných mien súčasného slovenského hip-hopu vznikla počas stále prebiehajúceho kalendárneho roka. Skladba Kool G Rap bola medzi poslucháčmi viac než úspešná, takže sa dalo tušiť, že nebude poslednou. Rapper s maskou sa v klipe na začiatku ocitá v aute, následne v miestnosti, ktorá sa podobá na časť paláca, hradu či zámku. Spoločne s členom skupiny Kontrafakt sa následne premiestňujú na známy pamätník Slavín, ktorý je jedným z najvyšších bodov nášho hlavného mesta. Emotívne silný je najmä koniec vizuálu, kedy v starej televízii vidíme archívne rodinné zábery, podľa všetkého ide o minulosť Loko Loka.

Nový album uzrel svetlo sveta už 3. decembra a na projekte sa nachádzajú štyri featuringy. Okrem Moma a Rytmusa ide aj o rapperov Enzyy810 či člena Milion+, Karla alias Gumbguho. Ten začínal v košickej Haha Crew, momentálne svoje novinky už vydáva pod českým vydavateľstvom. Ten na začiatku roka 2020 vydal album, ktorý sa volá 999. Na albume má featy od veľa známych rapperov ako Yzomandias a Nik Tendo.

  • 1. Denník dílera
  • 2. Kempinski
  • 3. Mansory
  • 4. Nočný Kuriér feat. Momo
  • 5. Date Just feat. Enzyy810
  • 6. Sféry
  • 7. Doživotne
  • 8. Závislý
  • 9. Kajmanské Ostrovy feat. Karlo
  • 10. Dobre môj
  • 11. Plán B
  • 12. Padá Lístie
  • 13. Sexy Beast
  • 14. Na Rozlúčku Bozk

Loko Loko: Náš rozhovor s rapperom počas podpisovačky

Anonymný hudobník k nám nedávno zavítal v rámci podpisovačky jeho nového albumu Doživotne, ktorý si môžeš zakúpiť na našom shope. Bandurko sa s ním rozprával na tému hudobného vydavateľstva Trapforce a pozreli sa na príbehy jednotlivých skladieb nového projektu. Hovoril aj o tom, ako dostal na featuring Moma a podarilo sa nám zistiť či má radšej Bratislavu, alebo Bern.

Čo hovoríš na novinku Padá Lístie? Si fanúšikom Loko Loka, alebo Rytmusa? Plánuješ si zakúpiť album Doživotne, alebo KF ako Rolls? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame