Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Kontrafakt a Reklama Na Rap: Najlepší slovenský hip-hopový klip histórie?
kontrafakt reklama na rap
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOP

Kontrafakt a Reklama Na Rap: Najlepší slovenský hip-hopový klip histórie?

Kontrafakt a Reklama Na Rap: Najlepší klip slovenskej histórie?

Kontrafakt svojou novou skladbou s názvom Reklama Na Rap na seba upriamil pozornosť absolútne všetkých. Nielen tým, že ide o prvú ochutnávku nového albumu piešťanskej formácie s názvom KF ako Rolls. Tiež aj vizuálom, ktorý skupina 3. decembra uverejnila na YouTube a práve ukázala, že stále patrí na špičku domácej scény. V tomto prípade to však Rytmus, Ego a Anys zobrali skutočne veľkolepo a od podlahy.

Chalani fanúšikom predstavili intro nového projektu, na začiatku ktorého sa vozia v luxusnom Rolls-Royce. Následne nasadajú do privátneho lietadla, ktorým letia do Dubaja, kde si najprv užívajú vody Perzského zálivu. Premiestňujeme sa s nimi však aj na púšť či do večernej atmosféry luxusnej metropoly. Rapperi sú po celý čas obklopení drahými autami a exotickým pozadím veľkomesta. Z pohľadu rozpočtu a kvality celého diela hovoríme o horúcom kandidátovi na pozíciu najlepšieho a najväčšieho videoklipu slovenskej hip-hopovej histórie.

Hľadáš tip (nielen) na vianočný darček? Na našom shope si už teraz môžeš v predpredaji zakúpiť nový album KF Ako Rolls spolu s množstvom merchu. Chalani si pre fanúšikov pripravili nové čapice, mikiny i tričká. Stačí kliknúť na TENTO LINK a dozvieš sa oveľa viac!

Kontrafakt a Reklama Na Rap: Veľkolepý videoklip slovenskej skupiny

Jeden z členov populárnej hip-hopovej trojice, JUDr. Michal Straka alias Ego, na svojej sociálnej sieti fanúšikov pripravoval na nový klip už v piatok ráno. Už podľa jeho vlastných slov bolo zreteľné, že pôjde o čosi veľkolepé:

„Dnes večer o ôsmej, alebo kedy, bude videoklip na nete. Je to zatiaľ najlepší klip, aký sme mali, akým som mal ja. Dovolím si tvrdiť, že je to najlepší slovenský hip-hopový klip. Skladba je o tom, že ľudia hovoria o rape a rapperoch, že majú veľký vplyv a že s tým niečo treba robiť. Treba s tým robiť to, že treba robiť dobré texty a dobrú hudbu a ten rap treba reprezentovať „the right way“. – Ego, instagram.com

Rytmus a Ego v texte hovoria o svojej popularite, ktorej dôkazom sú čísla a ich úspech je podložený matematikou. Tiež ľuďom pripomínajú, že nie sú samozvanou dominantnou skupinou v našej krajine, ako hovoria v jednej zo sloh:

„Robím to tak, že nikto nemôžе povedať, že som samozvaný, v každej dobе dominoval v kvalite, aj čísla bez argumentov je to king, najväčšie odbery g a predaje CD´s, sociálne siete a views, doniesol kľúče na splnené sny a do toho som ešte aj postavil dream team.“ – Rytmus, song Reklama Na Rap (2021)

Skupina sa úspešne pokúša strhnúť pozornosť verejnosti na konci roka na svoju stranu. Na Instagrame včera Anys, Rytmus i Ego uverejnili ďalšie krátke video s osobou, ktorá v rukách drží plameňomet. Môžeme sa teda pripraviť na ďalšiu veľkú šou, ktorá nás zasiahne už v najbližších dňoch.

Skupina Kontrafakt vydáva aj tracklist k novému projektu!

Pred pár dňami sme sa na Instagrame členov skupiny mohli potešiť pri pohľade na zverejnený tracklist albumu. 13 songov obsahuje len 3 featuringy, ktoré sa nachádzajú na spoločnej skladbe. Rapperi pokračujú v nastolenom trende, posledné dva albumy obsahovali rovnaký počet nahrávok ako tento. Hovoríme o projektoch Navždy z roku 2013 a Real Newz, ktorý uzrel svetlo sveta o šesť rokov neskôr.

  • 1. Reklama Na Rap
  • 2. Iní
  • 3. Čo Vieš O
  • 4. Vyspím Sa Až V Hrobe
  • 5. Nechcem Byť Mladý
  • 6. Ja Som Ťa Varoval
  • 7. Real Man
  • 8. Vydržať
  • 9. XX
  • 10. Mam P*** Kolko To Bude Mať Videní (feat. Nik Tendo, Yzomandias & Separ)
  • 11. Prax
  • 12. Nezabúdam Odkial Som
  • 13. KF ako Rolls

Tešíš sa na nový album od skupiny Kontrafakt? Ktoré songy sú tvoje najobľúbenejšie? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame