Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Sima a Ja: Prvá pieseň nového EP Story dostáva svoj tropický videoklip
sima ja ep story
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsLatinoPOP

Sima a Ja: Prvá pieseň nového EP Story dostáva svoj tropický videoklip

Sima a Ja: Prvá pieseň EP Story dostala tropický videoklip

Sima vydáva videoklip ku skladbe Ja, ktorá je úvodnou piesňou nového EP Story. Nadväzuje tým na nedávno vydaný snippet celého projektu, v ktorom tropický song predstavila. Celý vizuál má na svedomí Juraj Škula a v klipe má pri sebe hudobníčka tanečníčky zo súboru Neytiri, s ktorým spolupracuje už dlhodobo. Členky tejto skupiny ju totiž sprevádzali už aj počas jej československého turné.

V klipe z exotického prostredia sa speváčka s ružovými vlasmi nachádza v botanickej záhrade. Text nahrávky napísal H0wdy alias Dávid Hodek, renomovaný bubeník a Simin kamarát. Spolu s jej partnerom Tomášom Gajlíkom hráva aj v kapele Opoštáris Band.

Hľadáš tip na vianočný darček pre fanúšika/čku Simy? Na našom shope nájdeš všetkých 5 projektov, ktoré vydala počas celej svojej doterajšej kariéry. Samozrejme, vrátane nového EP Story, ktoré na teba čaká aj s množstvom merchu (vaky, tričká, mikiny). Stačí kliknúť na TENTO LINK a dozvieš sa všetko! 

Sima a Ja: Úvodná pieseň projektu Story

V nedávno vydanom videosnippete nového EPčka, ktoré obsahuje 6 songov, sa Sima ocitá so skupinkou vybraných fanúšikov vo svojom novom „hudobnom dome“. Všetko moderuje Osťo, ktorý sa jej pýtal aj na zákulisie tejto novinky:

„Toto je druhá skladba v mojom živote, spomedzi tých všetkých, ktoré som doteraz napísala a vydala, ktorú som nepísala ja. Napísal ju H0wdy, Dávid Hodek. Ale keď som ju počula, vedela som, že je napísaná pre mňa. Povedala som mu, že ‚ty vlastne ani nevieš, že si ju pre mňa napísal‘. Úplne mi to sedí, ja som si menila možno tri riadky, aby to sedelo presne na mňa, ale hovorila som si, že toto musí byť moja vec. Ja som ju vlastne chcela už asi rok a pol, je to trochu staršia skladba. Je to vlastne druhá skladba, ktorú som nepísala ja, ale je písaná tak, akoby bola moja, naozaj každá veta.“ – Sima, youtube.com

Vlastným menom, Simona Hegerová, hudobnej verejnosti prostredníctvom tohto videa a svojej sociálnej siete predstavila všetkých šesť skladieb pripravovaného EP. Okrem tejto novinky ide o songy Jazero, Pome, Titanic, Bohyne a Keď Si So Mnou. V prvom a druhom prípade ide o piesne, na ktorých sa objaví, pre nás zatiaľ neznámy featuring, v podobe Trippa. Posledná spomenutá nahrávka je vonku už od 6. augusta, kedy bol zverejnený letný videoklip.

Myšlienky za textom novej skladby

„Každý si pamätá, že bol raz mladý
Cítil sa dospelý a konal bez hlavy
Na nezmysly si požičala od mamy
Pochopila veci neskoro nevadí“

  • V prvých slovách novinky sa speváčka prevteľuje do svojho mladšieho ‚ja‘, ktoré konalo nerozvážne a detsky.

„Začala som veriť svojmu anjelovi
Začala sa kapitola život nový
Zistila som, kde sú tie pravé hodnoty
povedala, že svoj život dám si dokopy“

  • Následne sa však mení, začína sa riadiť svojimi vlastnými myšlienkami a tým, čo chce ona. Rozhoduje sa tiež, že od tejto chvíle berie svoj život do vlastných rúk.

„Lebo len JA JA JA
Môžem zmeniť svoj život, JA JA JA
Pretože JA JA JA
Musím vedieť, že čo chcem, JA JA JA
Lebo len JA JA JA
Môj jediný súper som JA JA JA
Pretože JA JA JA
Keď pozriem do zrkadla
chcem byť lepšou verziou mňa“

  • Tieto vety slúžia ako dávka sebavedomia pre všetkých poslucháčov. Speváčka sa s nami zdôveruje o jej pozitívne nastavenie, vďaka ktorému má svoj život plne pod kontrolou. Zároveň tiež hovorí, že len sám človek je jediným svojim súperom a konkurenciou, preto sa stále snaží zlepšovať voči svojmu včerajšiemu ‚ja‘.

Tešíš sa na nové EP Story od Simy? Patríš medzi jej fanúšikov? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame