Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Momo, Matej Straka a Skúšky: Novinka o ťažkých životných momentoch
momo matej straka skúšky
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOP

Momo, Matej Straka a Skúšky: Novinka o ťažkých životných momentoch

Momo, Matej Straka a Skúšky: Novinka o ťažkých životných momentoch

Momo a Matej Straka zo skupiny Nerieš sa spájajú a vydávajú singel Skúšky. Jeden z najaktívnejších slovenských interpretov nepoľavil ani počas nepriaznivej situácie, spojenej s koronavírusom. Dvojica sa po songoch Nuda na albume Petra Panna a Chameleon na Momovom albume WLK spája po tretí raz. Skladba hovorí presne o tom, čo je v jej názve a približuje nám nepríjemné životné situácie, ktorými si musí každý prejsť, niekedy dokonca úplne sám.

„Zdá sa, že sme slepí, aj keď pred nás hodia laná, v čase tvojej skúšky nebude tam tvoja mama, ostaneš na to sám, brácho, ostaneš na to sama, no vrátime sa silnejší, odrazíme sa z bahna.“ – Momo, song Skúšky (2021)

Na videoklipe sa podieľali režisér Juraj Skula a kameraman Pierre Lexis spolu s tímom. Za hudobnú produkciu vďačíme Hoodinimu, ktorý zrejme bude aj súčasťou pripravovaného ďalšieho projektu rodáka z Petržalky. Na svojom Instagramovom profile naň už fanúšikov začal pripravovať:

„Album označený pracovným názvom 12 sa potichu, ale systematicky zväčšuje. Všetky detaily držím zatiaľ za oponou a vieš, že podceňovať ma, sa ukazuje ako chyba. Moja pracovitosť prináša progres do mojej hudby. Zostaňte naladení, baví ma to stále viac.“ – Momo, instagram.com

Na našom shope nájdeš množstvo hudby i kúskov merchu populárneho bratislavského rappera. Stačí kliknúť na TENTO LINK a dozvieš sa viac!

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame