Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Kontrafakt, KF ako Rolls: Predpredaj exkluzívne len u nás, nový song je vonku!
kontrafakt reklama na rap
Zdroj: instagram.com, open.spotify.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOP

Kontrafakt, KF ako Rolls: Predpredaj exkluzívne len u nás, nový song je vonku!

Kontrafakt a KF ako Rolls: Predpredaj začína už dnes večer!

Kontrafakt spúšťa predpredaj albumu KF ako Rolls už dnes večer, všetko vypukne na našom shope o 20:00. Fanúšikovia sa konečne dočkali šiesteho projektu, avšak nepôjde len o novú hudbu. Trojica Rytmus, Ego a Anys si pre hudobnú verejnosť pripravila aj exkluzívny, nový merch. Konkrétne ide o čapice, mikiny a tričká, všetky podstatné informácie nájdeš na našom shope, stačí kliknúť na tento link.

Jeden z členov piešťanskej formácie, Ego, v príbehu na sociálnej sieti Instagram prezradil, že dnes večer vychádza aj nový singel spolu s klipom. Tvrdí, že ide zrejme o najlepší slovenský hip-hopový videoklip vôbec:

„Dnes večer o ôsmej, alebo kedy, bude videoklip na nete. Je to zatiaľ najlepší klip, aký sme mali, akým som mal ja. Dovolím si tvrdiť, že je to najlepší slovenský hip-hopový klip. Skladba je o tom, že ľudia hovoria o rape a rapperoch, že majú veľký vplyv a že s tým niečo treba robiť. Treba s tým robiť to, že treba robiť dobré texty a dobrú hudbu a ten rap treba reprezentovať „the right way“. – Ego, instagram.com

Nový song s názvom Reklama na Rap je však už oficiálne vonku! Chalani zverejnili úvodnú skladbu na svojich hudobných streamovacích platformách Spotify, Apple Music, Deezer a vypočuť si ju môžeš už teraz:

kontrafakt kf ako rolls
Zdroj: zrce.cz

Tešíš sa na šiesty štúdiový album Kontrafaktu? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame