Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ed Sheeran a Elton John vydávajú Merry Christmas s vtipným videoklipom!
elton john ed sheeran merry christmas
KLIPSvetNewsPOP

Ed Sheeran a Elton John vydávajú Merry Christmas s vtipným videoklipom!

Ed Sheeran, Elton John a novinka Merry Christmas

Ed Sheeran a Elton John sa spájajú, aby priniesli vianočnú novinku s názvom Merry Christmas. Britská hudobná dvojica fanúšikov na tento počin pripravovala už dlhšiu dobu, oficiálne ho však predstavila až 29. novembra. Vtipný a úsmevný videoklip plný Edových tancov a Eltonových okuliarov vyšiel v piatok, 3. decembra ráno. Duo na sociálnej sieti Instagram tiež oznámilo, že celý výťažok z predaja vo Veľkej Británii počas celého trvania najkrajších sviatkov roka poputuje do nadácií oboch hudobníkov. V jednom prípade Ed Sheeran Suffolk Music Foundation, v tom druhom Elton John AIDS Foundation.

30-ročný Sheeran však dlhšiu dobu nesúhlasil s tým, aby spolu so 71-ročným Eltonom vydal vianočnú pieseň. Skúsenejší a ostrieľanejší klavirista mu už takmer dekádu robí mentora, tento nápad Edovi stále podsúval a napokon mu to vyšlo.

„Od začiatku som bol proti tomu. Nie je to o tom, že by som nemal rád Vianoce. Milujem ich, ale keď sa niekto snaží robiť vianočnú pieseň, musí do toho dať absolútne všetko.“ – Ed Sheeran

Hľadáš tip na vianočný darček pre fanúšika Eda Sheerana? Na našom shope nájdeš množstvo exkluzívnej hudby a jedinečného merchu najznámejšieho ryšavého gitaristu! Neváhaj a skoč na náš Ruka Hore shop, stačí kliknúť na TENTO link. 

Ed Sheeran a Elton John vydávajú song Merry Christmas

Rôzne internetové portály hovoria o spojení dvoch G, gaya a gingera (ryšavého muža). V niektorých rozhovoroch Ed ironicky poznamenal, že okrem tohto songu má pripravenú aj ďalšiu skladbu s názvom „Pull My Christmas Cracker, You’ll Get More Than A Bang“. V každom prípade však ide o jeho prvú skutočnú vianočnú nahrávku. Sheeran v októbri vydal svoj piaty štúdiový album s názvom Equals, na ktorom sa nachádzajú hity ako Bad Habits, Shivers či Overpass Graffiti. Spevák ním dáva najavo, že sa ako človek posunul, pretože sa z neho v posledných rokoch stal manžel a otec. Gitarista hudobník už oznámil aj jeho návrat na koncertnú šnúru, 23. apríla by mala jeho sieť vystúpení odštartovať v írskom Dubline. K našim fanúšikom bude najbližšie 25. a 26. augusta, kedy bude v Poľsku či 1. a 2. septembra prostredníctvom koncertov vo Viedni. Netreba však zabudnúť ani na Nemecko, predstaví sa v Gelsenkirchene, Mníchove a Frankfurte.

Najnovší projekt Eltona Johna

Piaty album Eltona Johna, The Lockdown Sessions, ktorý je plný kolaborácií, vyšiel 22. októbra, teda týždeň pred Equals. Legendárny muzikant ho vyprodukoval počas nepriaznivej situácie, kvôli ktorej musel odložiť aj svoje celosvetové turné, ktoré malo byť jeho finálnym a rozlúčkovým. Album obsahuje jeden z hitov leta s názvom Cold Heart (PNAU remix), ktorého súčasťou je aj hviezdna Dua Lipa. Projekt pozostáva aj zo skladieb, ktoré už boli vopred vydané: Learn To Fly, Chosen Family, cover na It’s A Sin, cover na Nothing Else Matters s Miley Cyrus či One Of Me s Lil Nas X-om. John o výstavbe albumu hovorí nasledovne:

„Niektoré nahrávania sme museli spraviť prostredníctvom Zoomu, čo som ešte, samozrejme, nikdy nerobil. Niektoré sessions sme museli spraviť pod prísnym dohľadom na zdravotnícke predpisy, pracoval som síce s umelcami ale delilo nás od seba sklo. Všetky skladby sú však veľmi zaujímavé a odlišné. Vyviedlo ma to z komfortnej zóny a je to pre mňa niečo iné, nové. Na začiatku kariéry som bol tiež hudobník, ktorý nahrával s ostatnými, teraz som sa k tomu opäť vrátil. A bola to bomba.“ – Elton John

Hľadáš tip na vianočný darček pre fanúšika Eltona Johna? Na našom shope nájdeš množstvo exkluzívnej hudby a jedinečného merchu legendárneho klaviristu a speváka! Neváhaj a skoč na náš Ruka Hore shop, stačí kliknúť na TENTO link. 

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame