Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Lucie Vondráčková, Kandráčovci a song Honza: Album v našom shope!
lucie vondráčková kandráčovci honza
KLIPSK/CZNews

Lucie Vondráčková, Kandráčovci a song Honza: Album v našom shope!

Lucie Vondráčková, Kandráčovci a song Honza: Album Láskověty sa blíži

Lucie Vondráčková a Kandráčovci vydávajú nový song Honza. Pieseň s vianočnou atmosférou odpremiérovala na svojom YouTube kanáli a upozornila tým na blížiace sa vydanie jej albumu Láskověty. Tento projekt, ktorý je výborným vianočným darčekom, si môžeš zakúpiť aj na našom shope, stačí kliknúť na TENTO link.

Rodáčka z Prahy pochádza z muzikantskej rodiny, otec Jiří je známy herec, spevák a hráč na klavír či basovú gitaru. Matka Hana Sorrosová je textárka a prekladateľka, pričom tetu Helenu Vondráčkovú poznáme všetci veľmi dobre. Po prvý raz sa pred kamerou predstavila už v deviatich rokoch, neskôr si zahrala aj v seriáli Arabela. Účinkovala tiež vo filmoch Juraja Jakubiska a štyrikrát si odniesla cenu z odovzdávania cien TýTý (náš OTO). Od roku 2006 sa tiež môže popýšiť titulom ‚doktor filozofie‘.

Skupinu Kandráčovci založil v roku 2004 jej primáš Ondrej Kandráč. Členmi tohto zoskupenia sú bývalí muzikanti z rôznych folklórnych súborov. Formácia je jednou z najpopulárnejších tradičných kapiel Slovenska a pokiaľ si fanúšikom alkoholu, tanca, alebo kombinácie týchto dvoch fenoménov, určite si o nich počul/a. Aj oni vydávajú album, ide o vianočný projekt s názvom Pod Tatrami spí Ježiško.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, osobnosti.cz, kandracovci.sk

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame